mediacenter brandportal
15 augustus

Maak marketing makkelijk met jouw MediaCenter brandportal!

Zit je iedere maand weer uren te klikken achter je pc om een passend plaatje bij een vers artikel te maken, of laat je dit doen door je medewerkers? Niet nodig. Dit soort werkzaamheden kunnen zoveel makkelijker! Een MediaCenter brandportal is namelijk de perfecte oplossing voor al jouw marketing activiteiten.

Lees meer

drukwerk mediamix print
1 augustus

Klanten boeien, binden en behouden? Print in je mediamix!

Steeds meer bedrijven en merken hebben door dat print nog steeds (of opnieuw) een prominente plek in een succesvolle mediamix verdient. Waar digitale media stoppen, kun je met print de boodschap tastbaar maken en de business of consument meenemen in jouw ultieme merkbeleving.

De online groei is niet te stoppen en vooral directe printmedia hebben daar klappen te vangen. Denk aan dalende oplages, teruglopende advertentie inkomsten, minder abonnees en interactie. We hebben het dan vooral over printmedia in de schappen van de kiosk, in het bedrijfs- en consumentenleven is juist het tegenovergestelde gaande. Probeer je de doelgroep online vooral te laten stoppen met scrollen, printmedia hebben zij direct in de hand en grijpen de aandacht. Dus stop print in je mediamix!

Boeien, binden en behouden

Door middel van print kunnen merken de merkmeerwaarde juist vergroten en hoger in de top-of-mind van hun ideale klant terecht komen. Print is (nog steeds) een geliefd middel om de aandacht op een merk te vestigen en uitsluitend de gewenste boodschap te communiceren met de doelgroep. Je kunt het zo gek niet bedenken, of print maakt het mogelijk. De perfecte manier dus om de doelgroep te boeien, binden en behouden.

Online overload

Wist je dat men tegenwoordig gemiddeld 8 uur per dag bezig is met online media? Het digitale aanbod is enorm, maar zorgt aan de andere kant ook voor verwarring en een gebrek aan overzicht. Je kent de quasi-sarcastische uitspraak vast wel ‘Want als het Google staat is het zo.’ En dat is dus ook het spannende aan een online overload. Welke informatie is betrouwbaar? En welke content kun je maar beter met een korreltje zout nemen? Met print je in je mediamix is hier geen twijfel over mogelijk. Het merk zegt het, dus het is waar. Punt. Je vergroot zo dus niet alleen de merkmeerwaarde, maar ook de betrouwbaarheid van je merk.

Print in je mediamixPrint in je mediamix

Er zijn ontelbaar veel manieren om print in te zetten in een succesvolle mediamix. Denk bijvoorbeeld aan relatiemagazines, periodieken, brochures, flyers, een intern magazine, kortingsvouchers, dankkaartjes, visitekaartjes maar ook promoblocks en POS-materialen. Maar ook promotionele artikelen en relatiegeschenken natuurlijk! Stuk voor stuk middelen waarmee je de boodschap van jouw merk kunt versterken en verspreiden.

Personaliseren

Door een stapje verder te gaan en alle printmedia te personaliseren, maak je ook een stapje dichter bij die top-of-mind awareness van je klant. Wie vindt het nu niet gaaf om een inhoudelijk gepersonaliseerd magazine, of een flyer direct aan de persoon gericht, te ontvangen?! Op deze manier maak je printmedia zo effectief en impactvol mogelijk, alles om de aandacht van je ideale klant op te eisen.

De urgentie en impact van print is tot op de dag van vandaag dus nog steeds zeer relevant. Het team van MediaCenter is gespecialiseerd in het realiseren van drukwerk en promotiematerialen op maat, passend bij de gehele stijl van het merk. Inclusief huisstijlbewaking natuurlijk! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor print in je mediamix? Stuur een mailtje naar inspiratie@mediacenterrotterdam.nl en krijg persoonlijk advies van één van onze managers. Jouw resultaat, ons pakkie-an!

drukwerk innovatie
18 juli

Drukwerk wint aan populariteit en gaat voor innovatie!

Drukwerk werd met de opkomst en overname van digitale media een tijd aan de zijlijn gezet, maar beleefd ondertussen haar tweede (of derde, vierde…) jeugd. Daar zijn natuurlijk ook een hoop veranderingen en ontwikkelingen bij komen kijken. Hoe wij denken over innovatie in de branche en hoe wij drukwerk anno 2020 zien? We vertellen je graag meer!

Lees meer

MediaCenter Pakkers
4 juli

Zet je merk in het zonnetje met MediaCenter Pakkers!

De zomer is in volle gang. Heerlijk toch? De hoogste tijd om ook jouw merk weer eens even flink in het zonnetje te zetten. Dat doe je natuurlijk met de promotionele Pakkers van MediaCenter! We vertellen je graag meer in een lekker zomerse blog!

Lees meer

impact e-mailings
20 juni

Verhoog de impact van je e-mailings door middel van marketing automation!

Wil je de interesse van je klanten en prospects vasthouden door middel van online marketing? Doen! Maar doe het dan wel op een effectieve en doordachte manier. Dat kan bijvoorbeeld door meer dynamische en persoonlijke e-mailings te verzenden. Hoe? We vertellen het graag!

Lees meer

merk versterken
6 juni

Versterk jouw merk on- en offline met deze 5 tips!

Jarenlang heb je de focus gelegd op het ontwikkelen van een betrouwbaar en transparant imago voor jouw merk. Je gaat langs bij je klanten, bezoekt allerhande netwerkevents en biedt de service waar men naar hunkert. Meer kan je niet doen, toch? Helaas, de tijden zijn veranderd en in de meeste gevallen is jouw offline imago niet voldoende om datzelfde beeld over te brengen in de online wereld. Daar moet je opnieuw werk voor verzetten. Wij helpen je graag die connectie tussen on- en offline te maken en zo beide kanten te versterken.

Lees meer

Top of Mind 8 tips
23 mei

Top of mind awareness bij je doelgroep? 8 tips!

De kracht van reclame zit hem in herhaling. Hoe vaak heb je die uitspraak al gehoord? Heel vaak waarschijnlijk. Logisch, er zit ook zeker een grote kern van waarheid in de leus. Maar toch is echt niet alleen herhaling key, wanneer je wilt dat klanten jouw merk herinneren. We geven je graag 8 praktische tips die bijdragen aan een top of mind awareness bij je klant.

Lees meer

Promoblocks entree
9 mei

Zet je merk in de kijker(t) met MediaCenter Promoblocks!

Denk jij nog in roll-up banners en presentaties op een laptopscherm? Weg ermee! Je wilt ‘BAM!’ je merk in de spotlights. En met de promoblocks van MediaCenter krijg je dat zeker voor elkaar. Van klein formaat tot bijna 3 meter hoog, lees je mee?

Lees meer

Student als klant omslag
25 april

De student als klant. Marktdenken in het onderwijs, ben jij er bij?

Steeds meer onderwijsinstellingen hebben met dalende cijfers te maken als het gaat om het aantal studenten. Waar potentiële studenten vroeger nog uit eigen beweging naar je toe kwamen, is het tegenwoordig bijna vechten voor een volle klas. En dat is ook niet gek, de vergrijzing slaat toe. Maar hoe kun je in deze tijd toch nieuwe studenten aantrekken en huidige studenten aan je binden?

Lees meer

Kunsthal Rattan Chadha
18 april

Volop inspiratie tijdens #breekdeweek in de Kunsthal!

Woensdag 17 april hostte MediaCenter een culturele avond in de Rotterdamse Kunsthal. Een mooie manier om onze klantrelaties te eren en elkaar op een informele manier weer te voeden met nieuwe ideeën. We nemen je mee door deze inspirerende avond!

Lees meer

Categorieën

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid