Ben jij die dynamische Administratief/HR-medewerker die bij ons de handen uit de mouwen wil steken?

Wat ga je bij ons doen? 

In deze brede en zeer gevarieerde financieel-administratieve rol voer je geheel zelfstandig de financiële administratie en de personeels- en salarisadministratie voor MediaCenter Rotterdam BV. Je bent verantwoordelijk voor, coördineert en bewaakt een groot aantal financieel – administratieve processen en trajecten. Je onderhoudt en verwerkt interne en externe contacten met diverse instanties en leveranciers. Je bent bij toerbeurt het gezicht van de organisatie in de rol van receptionist, waarbij je ook zorg draagt voor een aantal facilitaire zaken. Daarnaast heb je een aantal HR-organisatorische taken (planning beoordelingscyclus, maken van afspraken en het borgen hiervan) en participeer je – als je dat leuk vindt – bij de organisatie van evenementen.

Wat heb je in je mars? 

Je bent een enthousiaste, gemotiveerde en ondernemende persoonlijkheid. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een pittige en proactieve werkhouding. Je wordt blij van veranderingen en je ziet altijd kansen voor verbetering. Je bent initiatiefrijk en positief ingesteld. Uiteraard vind je het leuk om bij te dragen aan een goede werksfeer.

Wat mag je van ons verwachten? 

  • Een afwisselende en inhoudelijke baan binnen een creatieve, innovatieve en gedreven werkomgeving, die voortdurend in verandering is en waar nog veel bij te dragen is;
  • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
  • Een divers takenpakket met veel eigen verantwoordelijkheden;
  • Een goed salaris, afgestemd op je achtergrond en ervaring;

Wat verwachten wij van jou? 

  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, parttime werken is zeker bespreekbaar;
  • Je hebt een afgeronde en relevante administratieve opleiding op MBO/HBO niveau;
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante en recente werkervaring, het liefst in een vergelijkbare brede rol binnen een middelgrote, industriële omgeving;
  • Je bent bij voorkeur woonachting in of rondom Rotterdam;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Vertrouwd met ERP software, MS Office kent voor jou geen geheimen. Ervaring met Exact of Xgram is een pré.

Wie zijn wij? 

MediaCenter: een middelgrote organisatie met een meer dan uitstekende naam en track record binnen de GrafiMedia branche. Bij MediaCenter vertalen we campagnes en strategieën in on- en offline communicatieproducties. Snel, efficiënt en no-nonsense. Of de klant nu kiest voor (gepersonaliseerd) drukwerk, warehousing of een social mediacampagne. Het kan allemaal, en nog veel meer. Dit allemaal onder één dak, in teams met gespecialiseerde branchekennis. Kijk voor meer informatie over ons en onze producten en diensten op www.mediacenterrotterdam.nl en laat je inspireren!

Kom je bij ons werken? 

Ben je geïnteresseerd in deze positie, dan nodigen wij je van harte uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met CV en foto in Word-format via jetty@brandsync.nl.

Jetty behandelt en regelt deze vacature voor ons. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met haar opnemen via telefoonnummer 06-55806421.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn