merkpromotie

Kerstcadeaus, eindejaarsgeschenken en nieuwjaarswensen… het is weer zo ver. Maar hoe val je nou écht op tussen die lading cadeautjes en verrassingen die deze periode B2B worden verzonden? Wij geven inspiratie zodat jij dit jaar eens écht de aandacht kunt pakken.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om ook dit jaar een nieuwjaarswens op de post te doen. Dat doen we ook heel graag voor je! Maar je kunt ook net dat stapje extra te maken en jouw attentie écht op laten vallen. Alles voor een glimlach op het gezicht van je klanten en relaties, maar je wilt natuurlijk wel dat plekje in de top of mind pakken en vasthouden.

Hart onder de riem

thuis werken kaartje

Een strakke ansichtkaart of A5-variant met een welgemeende kerstwens, we kennen ze allemaal. Maar wat als je net even dat extra element kunt toevoegen? Denk aan een kaartje in de vorm van een kerstboom, een 3D-kerstcadeautje waar een boodschap uit springt of een doe-het-zelf kerstkaart in puzzelvorm. Je kunt het zo gek niet bedenken of MediaCenter kan het voor je maken!

Vraag hier meteen een persoonlijk advies aan.

Geef met gevoel

Door een goed gevoel te geven, heb je altijd een streepje voor. Want wie wilt er nu niet verrast worden met een item dat je blij maakt en waar je echt iets aan hebt? Denk eens een momentje éxtra goed na, ga brainstormen met je team of kijk bij het volgende klantbezoek net even met een ander oog naar de organisatie.

Staan zij te springen om een spa-at-home om even bij te komen van het drukke jaar? Dan geef je een badjas met jouw logo of slogan, slippers in bijpassende stijl en een ontspannend setje gezichtsmaskers of geurkaarsen. Of zijn je klanten eerder echte bourgondiërs die je blij maakt met een mooie wijnset waar jouw logo van af spat? Je snapt het vast wel, geven met gevoel zorgt ervoor dat je weer even een waardevolle connectie maakt.

cadeaubon

Maak indruk met je verpakking

Hou je het liever bij een goede fles wijn, mooie champagneset of doosje bonbons? Doen! Maar zorg er dan wel voor dat je opvalt met de verpakking. Juist dit soort geschenken zijn onwijs geschikt om in gepersonaliseerde en merkgerichte verpakking te verzenden. Denk aan een geschenktasje met jouw logo en slogan of zelfs per accountmanager een eigen foto. Ook doosjes, sleeves en complete boxen zijn mogelijk!

Onze accountmanagers helpen je graag bij het selecteren van een passende attentie voor het einde van 2020 of juist een fris begin van 2021. Neem jij contact met ze op? Doe dat via 010-4252600 of stuur een mailtje!