ABN World Tennis Tournament 2019

Ook dit jaar vindt het ABN AMRO World Tennis Tournament weer plaats in onze stad! Gaaf om een evenement als dit jaar op jaar in Rotterdam te mogen ontvangen. Nog gaver dat wij al jarenlang betrokken zijn bij dit tournament van wereldformaat. Ook in 2019 zijn wij weer nauw betrokken bij al het drukwerk rondom alweer de 46ste editie van ABN AMRO WTT!

Van zaterdag 9 tot en met zondag 17 februari bruist Rotterdam van het tennisplezier. Dan vindt namelijk de 46ste editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats in Rotterdam Ahoy. Het tournament kent een rijke tennishistorie en behoort al meerdere jaren tot de belangrijkste indoor tennistoernooien ter wereld. De hoge kwaliteit van het deelnemersveld is vanaf de start in 1974 tot heden onveranderd gebleven. Van Arthur Ashe, via Björn Borg tot Roger Federer hebben we vrijwel alle legendes van het internationale tennis deelgenomen in Ahoy. Stan Wawrinka, voormalig nummer drie van de wereld, komt dit jaar voor de vierde keer naar het ABN AMRO World Tennis Tournament. De liefhebbers kijken natuurlijk ontzettend uit naar de komst van de drievoudig Grand Slam-winnaar.

ABN AMRO WTT

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is méér dan alleen een tennistoernooi; het is een complete dag of avond uit, waar voor iedere bezoeker zeer veel te beleven valt. Zo kent Shops & Bites een grote verscheidenheid aan winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein, waarbij zelfs een ontmoeting met de spelers tot de mogelijkheden behoort.

Bij het Sports Plaza is een uitgebreid activiteitenplein waar allerlei tennisvormen beoefend kunnen worden onder deskundige leiding. Het aanbod, met vele tennis gerelateerde activiteiten, biedt jong en oud voldoende ruimte om zelf een unieke tenniservaring op te doen. Bij het Sports Plaza zijn tevens de trainingen van de toppers te bekijken en wordt van dinsdag tot en met zaterdag het ook al jarenlang ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament gespeeld.

Ook dit jaar zijn we weer betrokken bij de mooie promotie- en communicatiemiddelen van dit event. Hierdoor kunnen wij gave acties organiseren en onze relaties, nieuwe klanten en medewerkers uitnodigen om exclusief mee te gaan voor een middag- of avond spectaculair tennis! Houd onze socials in de gaten en kijk af en toe even in je brievenbus. Misschien ontvang jij wel een persoonlijke uitnodiging van onze marktteams!