Grafische producties

Ook dit jaar vindt het ABN AMRO World Tennis Tournament weer plaats in onze stad! Gaaf om hier al jarenlang bij betrokken te zijn!

Ook in 2020 gaan wij weer keihard aan de slag om al het drukwerk rondom de 47ste editie van ABN AMRO WTT te verzorgen. Zelfs ’s nachts draaien onze printers voor dit evenement van wereldklasse!

Van 8 tot en met 16 februari bruist Rotterdam van het tennisplezier. Dan vindt namelijk de 47ste editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats in Rotterdam Ahoy. Het tournament kent een rijke tennishistorie en behoort al meerdere jaren tot de belangrijkste indoor tennistoernooien ter wereld.

ABN AMRO Programmaboek

De hoge kwaliteit van het deelnemersveld is vanaf de start in 1974 tot op heden onveranderd gebleven. Van Arthur Ashe, via Björn Borg tot Roger Federer hebben we vrijwel alle legendes van het internationale tennis deelgenomen in Ahoy.

ABN AMRO World Tennis Tournament

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is méér dan alleen een tennistoernooi; het is een complete dag of avond uit, waar voor iedere bezoeker zeer veel te beleven valt. Zo kent Shops & Bites een grote verscheidenheid aan winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein, waarbij zelfs een ontmoeting met de spelers tot de mogelijkheden behoort.

Bij het Sports Plaza is een uitgebreid activiteitenplein waar allerlei tennisvormen beoefend kunnen worden onder deskundige leiding. Het aanbod, met vele tennis gerelateerde activiteiten, biedt jong en oud voldoende ruimte om zelf een unieke tenniservaring op te doen. Bij het Sports Plaza zijn tevens de trainingen van de toppers te bekijken en wordt van dinsdag tot en met zaterdag het ook al jarenlang ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament gespeeld.

MediaCenter Rotterdam productie

ABN AMRO WTT

Ook dit jaar zijn we weer betrokken bij de mooie promotie- en communicatiemiddelen van dit event. Iedere toernooidag zorgen wij dat om 8:00u 4000 stuks van het daily bulletin klaarliggen voor de koerier en hebben wij de opmaak en druk van het programmaboek mogen verzorgen!

Volg onze social media kanalen en kijk mee met onze ABN AMRO WTT avonturen!