Sfeerbeeld Art & Sign

Dat Mediacenter Rotterdam sterk is in signing, dat wist je waarschijnlijk al. Een simpele sticker of poster valt onder signing, maar ook rolbanieren, beursstands en die grote, verlichte letters op het dak van een kantoorgebouw. Van heel groot tot heel klein dus. Dat doen we goed en graag voor relaties als Volksbank, OHRA en Eneco bijvoorbeeld.

Next level signing

Maar… we gaan een stapje verder! Mediacenter Rotterdam brengt kunst en signing samen op een exclusieve manier. We zijn de samenwerking aangegaan met een kleine poule van kunstenaars, waaronder grafisch vormgevers, beeldend kunstenaars en fotografen.

Wil je jouw spreekkamer die unieke uitstraling geven: het échte wow-effect? Wij verzorgen het, op iedere ondergrond. Zoek je die uitstraling voor langere termijn? Dan kunnen we aan de slag met schitterende materialen als glas of metaal. En wil je op termijn van uitstraling kunnen wisselen? Dan kunnen we ook werken met doek of met papier op niet-permanent hechtende lijm.

Kijk, zo doen we dat!

Deze ‘voor’ en ‘na’ Art & Sign beelden spreken voor zich, toch? En wat dacht je van deze gave ‘Jolly Roger’ varianten? Uiteraard kan je ook een volledig gepersonaliseerd ontwerp laten opmaken.

Ga in gesprek met de experts van Mediacenter Rotterdam, kies een stijl en een techniek, en laat je spreekkamer, kantine, kantoor of entree een eigenzinnige metamorfose ondergaan!

Laat je gegevens achter voor meer info:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.