Grafische producties

Binnenkomen zonder voet tussen de deur? MediaCenter Rotterdam snapt het. Klik verder voor alle info!

Verbinden met de doelgroep, hen onderdeel maken van de maatschappelijke uitdaging en er voor zorgen dat zij zich betrokken en belangrijk voelen. Dat is wat belangrijk is als het gaat om jouw droomdonateur. En het gaat niet alleen om het gevoel, want charitatieve instellingen hebben donateurs nodig om het harde en belangrijke werk uit te voeren. Zij zijn dus ook écht heel belangrijk!

Of dit nu op bedrijfsniveau of direct op de consument gericht is, alle communicatie moet draaien om verbinding, herkenbaarheid en betrokkenheid. En dat klinkt heel logisch, maar je zult je nog vergissen in het aantal instellingen dat volledig insteekt op fondsenwerving in plaats van communitybuilding. Maar juist met die betrouwbare en betrokken community achter je organisatie kom je verder. Maak ambassadeurs van je donateurs!

Jouw manier is dé manier

Het ‘goede doelen landschap’ is de afgelopen jaren flink veranderd en donateurs werven is een nog grotere uitdaging dan ooit tevoren. En dat terwijl juist het maatschappelijk belang ontzettend zwaar meetelt en men zich steeds bewuster wordt van wat er daadwerkelijk allemaal gaande is op de wereld. En dat wordt zowel zakelijk als persoonlijk aangetrokken.

Het bijdragen aan een betere wereld telt dus steeds zwaarder mee. De één doet dat door afval te scheiden, minder vlees te eten of alleen biologische producten te kopen. De ander doet dit door zakelijk geld of spullen te doneren en weer een ander door vrijwilligerswerk uit te voeren. Iedereen doet het op zijn of haar eigen manier, maar waarom is dat niet jouw manier? Want jouw manier is dé manier voor jouw droomdonateur.

Wij bereiken je droomdonateur

Bij MediaCenter Rotterdam snappen we hoe jouw droomdonateurs denken en wat zij zoeken in een maatschappelijke bijdrage. We ontdekken waar precies de behoefte van jouw droomdonateurs zit en welke vraag beantwoord moet worden om als organisatie écht relevant voor hen te zijn. Daarom werken wij met het ‘Bereik je droomdonateur´ vijf stappenplan.

Wil je meer weten over onze aanpak voor charitatieve instellingen? Maak dan een afspraak en schuif binnenkort eens bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Meld je aan voor onze maandelijkse inspiratiemails door hieronder je e-mailadres achter te laten en blijf op de hoogte!