Pakkers promotioneel

Boris belde ons twee weken geleden met de ene hand aan de telefoon en de ander in zijn haar. Help?!

Boris dacht ruim op tijd te zijn om voor het einde van het jaar zijn businessjaarboek en relatiegeschenken te laten produceren. Dat is natuurlijk ook zeker het geval, alleen was Boris nog niet verder dan het idee in zijn hoofd…

Boris wilde namelijk ook graag dat zijn items van idee tot ontwerp en van ontwerp tot productie onder één dak zouden blijven. Maar die combinatie was hij nog niet tegen gekomen. Totdat hij door een kennis werd getipt: ‘Ga naar MediaCenter, daar kunnen ze alles joh!’

Van A tot Z onder één dak

Na zijn belletje schoof Boris nog dezelfde week aan bij één van onze accountmanagers om zijn idee te delen en bijpassende items te selecteren. Uiteindelijk koos hij voor een genaaid en hardgebonden boek in een linnen band, met gepersonaliseerde foliestempel en een losse stofomslag. Die luxueuze uitstraling en een écht uniek jaarboek voor zijn business was precies waar Boris naar op zoek was. De eco-proof, luxe en gepersonaliseerde pennensets die hier prachtig bij aansluiten als relatiegeschenk maakten het plaatje compleet. Je had zijn verrukte gezicht eens moeten zien!

Na het selecteren van de uiteindelijke middelen zijn de creatieve koppen van MediaCenter Studio nu hard aan het werk om alle input te verwerken tot een passend design. Boris hoeft over twee weken alleen nog het design goed te keuren en dan gaat zijn wens in productie!

Jouw resultaat, ons pakkie-an!

Vandaag bellen we Boris nog eens om te checken of hij al deze items nog steeds zelf gaat rondbrengen of dat hij liever gebruik maakt van MediaCenter levering. Dan zorgen wij namelijk ook nog eens dat al zijn items gepersonaliseerd naar zijn relaties worden verstuurd.

We zeggen niet voor niets: ‘Jouw resultaat, ons pakkie-an!’

Loop jij vast in de productie van communicatie en is een vaste, professionele partner precies waar jij naar op zoek bent? Stuur een mailtje naar inspiratie@mediacenterrotterdam.nl of maak een afspraak via 010-4252600.