roffie voor website8

De gemiddelde marketeer is zo’n 75 uur per jaar op zoek naar de juiste marketingtools. Voeg de Brandorganiser aan je organisatie toe en geniet van het overzicht! Door slimmer te werken wordt de grote hoeveelheid taken die je hebt, teruggebracht naar een heldere workflow. Je kunt tijd besteden aan zaken die echt van belang zijn.

De brandportal biedt een ideale uitkomst voor de volgende werkzaamheden:

  • Alles wat wij doen, zoals POS, drukwerk en ontwerp maar dan digitaal gefaciliteerd;
  • Van opmaak tot e-fulfilment;
  • Management informatie zoals inkoop ten opzichte van de verkoop tot feitelijke afrekening met een consument (webshop).

Op dit moment werken we onder andere voor Albron en Nescafé en we gaan ook met veel plezier voor jullie aan de slag.

Er ontstaat ruimte voor creatie!

Het organiseren van je dagelijkse werkzaamheden is niet eenvoudig. Je hebt het druk… maar wat kun je daaraan doen? Efficiency helpt je om al het werk in de schaarse tijd die je hebt uit te voeren. Dus hoe fijn is het om te werken vanuit één dashboard dat alle lopende zaken rondom communicatie en branding toont? Er ontstaat ruimte voor creatie!

Eén van de meest belangrijke lessen die wij geleerd hebben is dat het proces van creatie, marketing en klantentrouw bestaat uit interactie tussen je merk (brand) en de klant. Mooie termen als ‘merkbeleving’ en de ‘klant-dialoog’ tonen aan dat je als merk een slimme balans tussen moderne technologie en de persoonlijke touch moet vinden.

Behaalde marketingsuccessen en de campagnes rond producten wil je monitoren en
vastleggen. Je wil jouw klanten, de markt en het snel veranderende landschap om je heen goed begrijpen en de effectiviteit van jouw marketingacties en inspanningen beheersen.

Wij hebben dé oplossing waarmee je kunt creëren, beheren en communiceren! Een topmerk creëert betrokkenheid, roept emoties op en maakt een connectie met de klant. Samen zorgen we voor consistente merkvoering waardoor je de klant kan blijven boeien en binden!

Bij MediaCenter werken niet alleen (online)communicatie. Al onze accountmanagers zijn specialist op het gebied van één van de volgende sectoren.

Finance & Retail

Onderwijs, Zorg & Onderwijs

Trading & Industry

Hierdoor weten we wat er speelt in jouw branche, maar ook op welke wijze je met jouw online marketing maximaal online exposure kunt behalen. Dit praat niet alleen gemakkelijk, het zorgt er ook voor dat jij zeker bent van meer resultaat.

Lees hier meer over onze mogelijkheden op het gebied van warehousing