roffie voor website8

Branded content helder en overzichtelijk

De MediaCenter Brandportal zorgt dat je merk-, huisstijl- en gebruiksrichtlijnen en bestanden efficiënt kunt beheren, communiceren en delen met collega’s en partners. Zo creëer je overzicht, kun je slimmer werken en breng je grote hoeveelheden taken terug naar een heldere workflow. Het beheer van branded content was eigenlijk nog nooit zo eenvoudig! Je kunt tijd nu besteden aan zaken die echt van belang zijn.

“De gemiddelde marketeer is zo’n 75 uur per jaar op zoek naar de juiste marketingtools. Voeg een Brandportal aan je organisatie toe en geniet van het overzicht!”

Jouw MediaCenter Brandportal is rijk aan functionaliteiten als Digital Asset Management, tools voor Workflow en Identity Management en oplossingen voor online shops. Zo maak je van je merkimago een interactieve en consistente merkbeleving.

Een brandportal biedt de ideale uitkomst voor:

  • Alles wat wij doen, zoals POS, drukwerk en ontwerp maar dan digitaal gefaciliteerd;
  • Van opmaak tot e-fulfilment;
  • Management informatie zoals inkoop ten opzichte van de verkoop tot feitelijke afrekening met een consument (webshop).

Voor iedere partij is er een passende brandportal in te richten, geen overbodige activiteiten, maar puur gericht op de behoeften van de klant. Op dit moment werken we onder andere voor Albron en Nescafé en we gaan ook met veel plezier voor jou aan de slag.

Er ontstaat ruimte voor creatie!

Het organiseren van je dagelijkse werkzaamheden is niet eenvoudig. Je hebt het druk… maar wat kun je daaraan doen? Efficiency helpt je om al het werk in de schaarse tijd die je hebt uit te voeren. Dus hoe fijn is het om te werken vanuit één dashboard dat alle lopende zaken rondom communicatie en branding toont? Er ontstaat ruimte voor creatie!

Eén van de meest belangrijke lessen die wij geleerd hebben is dat het proces van creatie, marketing en klantentrouw bestaat uit interactie tussen je merk (brand) en de klant. Mooie termen als ‘merkbeleving’ en de ‘klant-dialoog’ tonen aan dat je als merk een slimme balans tussen moderne technologie en de persoonlijke touch moet vinden.

Behaalde marketingsuccessen en de campagnes rond producten wil je monitoren en vastleggen. Je wil jouw klanten, de markt en het snel veranderende landschap om je heen goed begrijpen en de effectiviteit van jouw marketingacties en inspanningen beheersen.

Wij hebben dé oplossing waarmee je kunt creëren, beheren en communiceren! Een topmerk creëert betrokkenheid, roept emoties op en maakt een connectie met de klant. Samen zorgen we voor consistente merkvoering waardoor je de klant kan blijven boeien en binden!


Onze marktteams staan altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden met je te bespreken. Neem daarom snel contact op met het marktteam dat het beste bij jouw branche past!

Finance & Retail

Onderwijs, zorg en overheid

Trading & Industry

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid