Trouble in paradise (?)

Woensdag 17 april hosten we een informele avond bij Kunsthal Rotterdam voor onze gewaardeerde relaties en teamleden. Dat breekt zo lekker de week!

We ontvangen je graag met een hapje en een drankje om daarna gezamenlijk de tentoonstelling ‘Trouble in Paradise’ te bekijken. Een avond vol beleving!

  • Unieke ervaring in Rotterdamse sferen.
  • Het menselijk tekort in beeld.
  • Een geheel verzorgde avond uit.

Wil je er bij zijn? Dat kan! Neem ook gezellig je partner mee. Klik op de button en laat ons weten met hoeveel personen we je mogen verwachten.

Kunst & Cultuur

MediaCenter is groot liefhebber van kunst en cultuur. Wij dragen deze sector dan ook met veel liefde een warm hart toe. Daarom zijn we ook partner van de Kunsthal en natuurlijk ook vriend van de Kunsthal. Onze samenwerking zorgt ervoor dat we zo’n mooie avond voor jou kunnen organiseren. We kijken dan ook heel erg uit naar je aanwezigheid!

Wil je meer weten over de tentoonstelling? Dan sturen we je graag door naar de impressie op de website van Kunsthal Rotterdam.


Finance & Retail

Onderwijs, zorg en overheid

Trading & Industry

Breek de week kunsthal

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid