Business Box

Verbinding met het merk, bedrijf of de organisatie op de lange termijn is een wens van veel ondernemers. En wij snappen dat: klikken met de klant en alle collega’s. Daarom lanceren wij onze Business Boxen!

Let’s make business fun again!


Met een Business Box
✔ verwelkom je nieuwe klanten of collega’s
✔ verras je bestaande relaties
✔ start je een campagne geheel in eigen stijl

Zoversterk je de verbinding met het merk en wordt de zichtbaarheid en herkenbaarheid van het bedrijf, de organisatie of instelling vergroot.

Maak een keuze uit onze Sales of Business Boxen en geef een warm welkom!


   

Wij regelen het!

Onze Business Boxen zijn uniek en worden volledig in jouw stijl uitgevoerd. En omdat we weten dat je druk bent hebben we op voorhand een zestal boxen samengesteld. Een Standaard Business of Sales Box, een Premium Business of Sales Box, en een Eco Business of Sales Box. Wel zo handig. Toch?

Bekijk alle Business Boxen

Persoonlijk contact is belangrijk

Bij MediaCenter Rotterdam hebben we graag persoonlijk contact met onze klanten. Dat doen we uiteraard niet voor niets: wij gaan altijd voor communicatie die past bij de boodschap en de doelgroep. En daarvoor is een goede klik en kennis van het bedrijf onmisbaar!

Heb je de webpagina bekeken en wil je meer weten over de Business Boxen by MediaCenter Rotterdam? Onze collega Harrie helpt je met alle plezier!