De Keukenhof

SIGNING | ALBRON

Nieuwe signing voor alle horeca van Albron in de Keukenhof!

Zolang we ons kunnen heugen mogen wij mooie dingen maken, zoals we dat onder elkaar graag zeggen, voor klant Albron.

Albron is de grootste zelfstandige foodservice-organisatie van Nederland met bijna 900 locaties door het hele land. Ook de restaurants in de Keukenhof worden beheerd door Albron.

Toen het seizoen van 2024 bijna van start gaat moest alle signing op deze locatie vernieuwd worden. En wij mochten aan de slag!

Van studiowerk tot realisatie

Voor de start van het seizoen zorgen wij er samen met Albron voor dat alle horecagelegenheden in het park worden voorzien van nieuwe signing. De voorbereidingen beginnen elk jaar ver van tevoren. Eerst ontwikkelt Albron de nieuwe menu’s, waarna onze studio hard aan de slag gaat om alle bijbehorende items te ontwerpen.

Zo zijn de restaurants voorzien van raamstickers die vanaf de binnenzijde geplakt zijn, waardoor het menu voor bezoekers vanaf buiten goed te zien is. Ook hangen er forex borden boven de toonbanken waarop verschillende menu’s en prijslijsten te zien zijn. Door de handige frames zijn de borden elk jaar makkelijk te vervangen.

Klant blij, wij blij

Ook onze klant is te spreken over onze samenwerking en dit project. Barbara van Groningen, Projectmanager Marketing & Activatie bij Albron deelde het volgende:

“Sinds mijn eerste werkdag heb ik dagelijks contact met MediaCenter, het is een vast onderdeel geworden van mijn werk. Ik ervaar de samenwerking als plezierig en doordat we elkaar steeds beter leren kennen, raken we ook steeds beter op elkaar ingewerkt. Zeker door de twee grotere projecten van Center Parcs Pricing en de Keukenhof is de samenwerking naar een next level gegaan. Met als kers op de taart de montagedag bij de Keukenhof. Ik had jullie nog niet in het echt ontmoet, maar heb het zeker als een geslaagde dag ervaren. Het ging niet altijd vlekkeloos, maar welk groot project wel. Het gaat erom hoe we daarmee om gaan en hoe we het samen oplossen. En ik kan niets anders zeggen dan dat dat absoluut goed is gegaan!”

Naast signing verzorgen we ook printwerk voor de horecagelegenheden. Denk hierbij aan placemats, tafelkaarten en prijskaartjes die bij elk gerecht in de vitrine geplaatst worden. Dit wordt voor elk restaurant uiteraard op maat gemaakt. Daarnaast is een van de restaurants sinds kort volledig overgegaan op bestelschermen en worden de menu’s op schermen getoond. Ook deze digitale publicaties worden in onze studio opgemaakt.

Vanaf 21 maart 2024 is de Keukenhof weer geopend en zijn dus ook alle nieuwe signing en printitems te bewonderen in de restaurants en take-aways van Albron!


Bekijk meer in de video >

 En wil je meer weten over de mogelijkheden van signing voor jouw locatie? Neem contact op met een van onze collega’s. We schuiven graag bij je aan om de mogelijkheden te bespreken.

Logo MediaCenter Rotterdam