De Goudse Verzekering

SIGNING | DE GOUDSE VERZEKERING

Met signing in de schijnwerpers.

De Goudse Verzekeringen bestaat dit jaar 100 jaar, dat konden ze natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Ze schakelden MediaCenter Rotterdam in om zowel de buitenkant als de binnenkant van het pand om te toveren tot een echt feestje. Zo is het jubileum voor alle medewerkers, bezoekers en voorbijgangers niet te missen!

Indoor en outdoor signing

Aan de buitenkant van het pand van De Goudse Verzekeringen zijn twee grote frames bevestigd waar spandoeken in zijn geplaatst. De doeken zijn gemaakt van ProPES outdoor en zijn wel 9 meter breed. Je ziet de foto’s onderaan deze pagina!

Wanneer je het pand binnenkomt, kijk je meteen naar de beplakte draaideur en de twee grote doeken die bij de entree zijn bevestigd. We hebben hierbij gekozen voor peesdoek in een aluminium frame. Zo zijn de doeken gemakkelijk te verwijderen en kan er, na het jubileum, een nieuw doek in geplaatst worden.

360 graden folie

De grootste blikvanger van het gebouw is de patio midden in het pand. De gigantische ruimte vol met ramen is drie verdiepingen hoog. En die hebben we natuurlijk benut met een flinke dosis folie-magie! De ramen van de eerste verdieping zijn namelijk 360 graden rond beplakt met een kleurverloop folie. In totaal ging het om 56 ramen, die moesten allemaal perfect opgemeten worden. Daarnaast zijn aan beide balkons een aantal banieren met opvallende beelden bevestigd. Omdat alle kantoren uitkijken op deze patio is dit kunstwerk voor iedereen goed zichtbaar.

Stefan Dessens, Projectmanager Signing, vertelt meer: ‘Niet alleen wij vonden dit een leuke klus om te realiseren, ook onze klant was zeer te spreken over het eindresultaat. De signing heeft het juiste effect gegeven om extra sfeer toe te voegen aan de aftrap van het 100 jarig bestaan.”

Bekijk meer in de video hieronder!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van signing in jouw kantoorpand? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. We schuiven graag bij je aan tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Logo MediaCenter Rotterdam