RegioBank

SIGNING | RegioBank

Signing voor een nieuwe look bij RegioBank locaties.

Een aanpassing in een logo brengt uitdagingen met zich mee. Een logo staat namelijk niet alleen online, maar vaak ook op verschillende signing uitingen van een bedrijf.

Recentelijk kwam onze klant RegioBank voor deze uitdaging te staan nadat de bank het logo vernieuwde. RegioBank schakelde MediaCenter Rotterdam in als signing partner en zo mochten wij allerlei nieuwe signing items realiseren en verspreiden onder 410 locaties in Nederland.

Indoor signing

Voor de look-and-feel van de binnenkant van het pand waren verschillende onderdelen beschikbaar. Zo was een glasheldere acrylplaat met houtmotief en uitgespaard RegioBank logo een van de mogelijkheden. Door de transparante uitsparing laat het logo de kleur en structuur van de achterwand door en dat geeft dit signing item een zeer unieke touch! 

Ook kon er gekozen worden uit verschillende peesdoeken in frames, roll-up banners, ronde forex muurplaten die met klittenband aan de muur bevestigd kunnen worden en een set van 3 kartonnen kubussen die op een balie of tafel geplaatst kunnen worden. Je ziet de foto’s onderaan deze pagina!

PXL_20240126_111154297

Van ontwikkeling tot distributie

Nadat we de selectie van alle locaties hadden ontvangen, kon de klus voor ons echt beginnen! Alle onderdelen werden op maat gemaakt en daarna verzameld in onze werkplaats in Rotterdam. Eenmaal compleet was er een stukje fulfilment nodig omdat we alle pakketten gepersonaliseerd naar iedere locatie hebben verstuurd. Dankzij deze gepersonaliseerde aanpak kwamen alle signing pakketten compleet en op tijd binnen bij de ondernemers en had RegioBank hier geen omkijken meer naar.

Niet alleen wij vonden dit een leuke klus om te realiseren, ook onze klant was te spreken over de samenwerking. Rachel Bergkamp, senior communicatieadviseur Merk en Missie RegioBank, vertelt: “Samen met Bas Visser hebben we naar de mogelijkheden gekeken voor een gevarieerd pakket voor de kantoorsigning. Het pakket moest zo worden samengesteld dat er voor iedere zelfstandig adviseur geschikte items in zitten en het moest passen in ons budget. Mede dankzij de proactieve en positieve houding van Bas zijn we tot een heel mooi pakket gekomen. Inmiddels zijn alle pakketten afgeleverd en krijgen we veel enthousiaste reacties van onze adviseurs.”

Is de uitstraling van jouw organisatie ook aan verfrissing toe? Vraag naar de mogelijkheden via info@mediacenterrotterdam.nl of kom een keer langs voor een kop koffie aan de Metaalhof! We bekijken graag samen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Logo MediaCenter Rotterdam