SNS Bank

SIGNING | SNS Bank

Nieuwe uitstraling voor SNS Winkels in Nederland.

MediaCenter Rotterdam werkt al jaren samen met de Volksbank. Hieronder vallen BLG Wonen, de Regiobank, ASN bank en SNS. Voorheen verzorgden we vooral drukwerk. Denk hierbij aan posters, flyers, brochures, stickers en ander reclamemateriaal. Maar SNS weet ons ook te vinden voor signing.   

Meten is weten

Het begon allemaal met een inventarisatie. Je kunt je wel voorstellen dat de SNS Winkels niet allemaal hetzelfde zijn. In sommige vestigingen worden borden namelijk bevestigd met een magneet en bij de ander is het nodig om informatie op een gedrukt doek over te brengen. Het is daarom altijd goed om van tevoren in kaart te brengen welke winkel van welke items voorzien moet worden.

Aan de hand daarvan hebben we een planning gemaakt met wanneer we welke locatie in Nederland aan gingen pakken. Na het opleveren van alle materialen konden we aan de slag met het plaatsen. In twee weken tijd zijn we het hele land door gereden om alle winkels te voorzien van nieuwe signing. Denk hierbij aan nieuwe peesdoeken in de spreekkamers, bordjes boven de koffieapparaten, borden en magneten bij de entree met informatie. Onze vaste partner Tecmo Team ondersteunde ons in de montage. Het bevestigen van signing is namelijk een vak apart dus dat laten we dit graag over aan onze ervaren professionals. Dit project duurde inclusief de voorbereidingen ongeveer zes weken. Het eindresultaat is iets om trots op te zijn!

Nieuwe merkstrategie

Begin 2022 startte SNS met een nieuwe merkstrategie, inclusief nieuwe huisstijl. De uitstraling van de winkels kan dan natuurlijk niet achterblijven en daarom klopten zij bij MediaCenter Rotterdam aan voor nieuwe signing. Natuurlijk gingen wij daar graag mee aan de slag. Uiteindelijk trokken we de nieuwe huisstijl door in ruim 200 winkels in Nederland. Een grote en uitdagende klus.

Sabina Vis, Commercieel projectleider bij MediaCenter Rotterdam: “Samen met head of signing Bas Visser heb ik aan deze opdracht gewerkt. Het is dan heel tof om ons werk terug te zien in de winkels van SNS. Als we dan positieve geluiden terugkrijgen van de klant, klopt het plaatje helemaal. Want daar doe je het uiteindelijk voor.”

Bekijk meer in de video >

Is het interieur van jouw organisatie ook aan vernieuwing toe of zoek je nog een unieke touch om jouw bedrijf te laten stralen? Vraag naar de mogelijkheden via info@mediacenterrotterdam.nl of kom een keer langs voor een kop koffie aan de Metaalhof. We bekijken graag samen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Logo MediaCenter Rotterdam