Vebego | Premiums

Medewerkers bedanken? Ook met een kleine gift maak je een groot gebaar!

Eén van onze trouwe klanten, waar wij al jaren mee samenwerken en erg trots op zijn, is Vebego Airport Services België. Zij regelen de facilitaire dienstverlening van onder andere Brussel Airport. Het Vebego team op deze locatie zet zich elke dag in om een aangename, schone en duurzame luchthaven te realiseren. Daar wilde het management hen graag voor bedanken.

Vebego was in de tweede helft 2023 op zoek naar een aansprekend cadeautje om hun collega’s te verrassen. Het idee was om hun waardering naar alle medewerkers te tonen met een leuke sleutelhanger. Het complete team is immers de sleutel tot het succes van Vebego! Een mooi gebaar waar Team MediaCenter wel raad mee wist!

Vous avez été la clé de notre succès: Jullie zijn de sleutel tot ons succes

Studio MediaCenter ging rap aan de slag met het ontwerp, want niet alleen de realisatie maar ook de visuele uitwerking werd aan ons toevertrouwd. Het doosje waar de sleutelhanger ingelegd zou worden, is gemaakt stevig van karton en heeft een uitsparing in de vorm van een sleutelgat gekregen. Dit hebben we gedaan zodat de ontvanger meteen een sneakpreview van het cadeautje in het doosje ziet. En doordat we een lipje aan de zijkant van het doosje hebben aangebracht is de binnenkant gemakkelijk open te schuiven. En wat er precies in het op maat gemaakte doosje zit? Uiteraard de gepersonaliseerde sleutelhanger met voor- en achternaam van alle collega’s en een leuke boodschap van het bedrijf.

Na een aantal voorbeelden en digitale prototypes konden we aan de slag en werd de gift uitgebracht! Uiteindelijk hebben we 425 gepersonaliseerde doosjes gemaakt die Vebego persoonlijk aan alle medewerkers heeft overhandigd. De reacties waren zeer positief en dat laat maar weer zien: ook met een kleine gift kun je een groot gebaar maken!

Ook op zoek naar een impactvol relatiegeschenk voor je medewerkers? Vraag naar de mogelijkheden via info@mediacenterrotterdam.nl of kom een keer langs voor een kop koffie aan de Metaalhof. We denken graag met je mee!

 

RegioBank | Signing

Signing voor een nieuwe look bij RegioBank locaties

Een aanpassing in een logo brengt uitdagingen met zich mee. Een logo staat namelijk niet alleen online, maar vaak ook op verschillende signing uitingen van een bedrijf. Recentelijk kwam onze klant RegioBank voor deze uitdaging te staan nadat de bank het logo vernieuwde. RegioBank schakelde MediaCenter Rotterdam in als signing partner en zo mochten wij allerlei nieuwe signing items realiseren en verspreiden onder 410 locaties in Nederland.

RegioBank werkt samen met lokale zelfstandige adviseurs met een eigen onderneming. Om uniformiteit in de communicatie-uitingen te waarborgen kregen alle adviseurs de mogelijkheid om een gepersonaliseerd signing pakket samen te stellen voor hun vestiging. Hiermee kunnen zij benadrukken dat ze, naast hun eigen unieke uitstraling, zelfstandig adviseur zijn van RegioBank. Uiteraard zijn alle signing items voorzien van het nieuwe logo.

Indoor signing

Voor de look-and-feel van de binnenkant van het pand waren verschillende onderdelen beschikbaar. Zo was een glasheldere acrylplaat met houtmotief en uitgespaard RegioBank logo een van de mogelijkheden. Door de transparante uitsparing laat het logo de kleur en structuur van de achterwand door en dat geeft dit signing item een zeer unieke touch! Ook kon er gekozen worden uit verschillende peesdoeken in frames, roll-up banners, ronde forex muurplaten die met klittenband aan de muur bevestigd kunnen worden en een set van 3 kartonnen kubussen die op een balie of tafel geplaatst kunnen worden. Je ziet de foto’s onderaan deze pagina!

Van ontwikkeling tot distributie

Nadat we de selectie van alle locaties hadden ontvangen, kon de klus voor ons echt beginnen! Alle onderdelen werden op maat gemaakt en daarna verzameld in onze werkplaats in Rotterdam. Eenmaal compleet was er een stukje fulfilment nodig omdat we alle pakketten gepersonaliseerd naar iedere locatie hebben verstuurd. Dankzij deze gepersonaliseerde aanpak kwamen alle signing pakketten compleet en op tijd binnen bij de ondernemers en had RegioBank hier geen omkijken meer naar.

Niet alleen wij vonden dit een leuke klus om te realiseren, ook onze klant was te spreken over de samenwerking. Rachel Bergkamp, senior communicatieadviseur Merk en Missie RegioBank, vertelt: “Samen met Bas Visser hebben we naar de mogelijkheden gekeken voor een gevarieerd pakket voor de kantoorsigning. Het pakket moest zo worden samengesteld dat er voor iedere zelfstandig adviseur geschikte items in zitten en het moest passen in ons budget. Mede dankzij de proactieve en positieve houding van Bas zijn we tot een heel mooi pakket gekomen. Inmiddels zijn alle pakketten afgeleverd en krijgen we veel enthousiaste reacties van onze adviseurs.”

Is de uitstraling van jouw organisatie ook aan verfrissing toe? Vraag naar de mogelijkheden via info@mediacenterrotterdam.nl of kom een keer langs voor een kop koffie aan de Metaalhof! We bekijken graag samen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.