RegioBank | Signing

Signing voor een nieuwe look bij RegioBank locaties

Een aanpassing in een logo brengt uitdagingen met zich mee. Een logo staat namelijk niet alleen online, maar vaak ook op verschillende signing uitingen van een bedrijf. Recentelijk kwam onze klant RegioBank voor deze uitdaging te staan nadat de bank het logo vernieuwde. RegioBank schakelde MediaCenter Rotterdam in als signing partner en zo mochten wij allerlei nieuwe signing items realiseren en verspreiden onder 410 locaties in Nederland.

RegioBank werkt samen met lokale zelfstandige adviseurs met een eigen onderneming. Om uniformiteit in de communicatie-uitingen te waarborgen kregen alle adviseurs de mogelijkheid om een gepersonaliseerd signing pakket samen te stellen voor hun vestiging. Hiermee kunnen zij benadrukken dat ze, naast hun eigen unieke uitstraling, zelfstandig adviseur zijn van RegioBank. Uiteraard zijn alle signing items voorzien van het nieuwe logo.

Indoor signing

Voor de look-and-feel van de binnenkant van het pand waren verschillende onderdelen beschikbaar. Zo was een glasheldere acrylplaat met houtmotief en uitgespaard RegioBank logo een van de mogelijkheden. Door de transparante uitsparing laat het logo de kleur en structuur van de achterwand door en dat geeft dit signing item een zeer unieke touch! Ook kon er gekozen worden uit verschillende peesdoeken in frames, roll-up banners, ronde forex muurplaten die met klittenband aan de muur bevestigd kunnen worden en een set van 3 kartonnen kubussen die op een balie of tafel geplaatst kunnen worden. Je ziet de foto’s onderaan deze pagina!

Van ontwikkeling tot distributie

Nadat we de selectie van alle locaties hadden ontvangen, kon de klus voor ons echt beginnen! Alle onderdelen werden op maat gemaakt en daarna verzameld in onze werkplaats in Rotterdam. Eenmaal compleet was er een stukje fulfilment nodig omdat we alle pakketten gepersonaliseerd naar iedere locatie hebben verstuurd. Dankzij deze gepersonaliseerde aanpak kwamen alle signing pakketten compleet en op tijd binnen bij de ondernemers en had RegioBank hier geen omkijken meer naar.

Niet alleen wij vonden dit een leuke klus om te realiseren, ook onze klant was te spreken over de samenwerking. Rachel Bergkamp, senior communicatieadviseur Merk en Missie RegioBank, vertelt: “Samen met Bas Visser hebben we naar de mogelijkheden gekeken voor een gevarieerd pakket voor de kantoorsigning. Het pakket moest zo worden samengesteld dat er voor iedere zelfstandig adviseur geschikte items in zitten en het moest passen in ons budget. Mede dankzij de proactieve en positieve houding van Bas zijn we tot een heel mooi pakket gekomen. Inmiddels zijn alle pakketten afgeleverd en krijgen we veel enthousiaste reacties van onze adviseurs.”

Is de uitstraling van jouw organisatie ook aan verfrissing toe? Vraag naar de mogelijkheden via info@mediacenterrotterdam.nl of kom een keer langs voor een kop koffie aan de Metaalhof! We bekijken graag samen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

De Goudse Verzekeringen | Signing

Met signing in de schijnwerpers

De Goudse Verzekeringen bestaat dit jaar 100 jaar, dat konden ze natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Ze schakelden MediaCenter Rotterdam in om zowel de buitenkant als de binnenkant van het pand om te toveren tot een echt feestje. Zo is het jubileum voor alle medewerkers, bezoekers en voorbijgangers niet te missen!

Aan de buitenkant van het pand van De Goudse Verzekeringen zijn twee grote frames bevestigd waar spandoeken in zijn geplaatst. De doeken zijn gemaakt van ProPES outdoor en zijn wel 9 meter breed. Je ziet de foto’s onderaan deze pagina!

Wanneer je het pand binnenkomt, kijk je meteen naar de beplakte draaideur en de twee grote doeken die bij de entree zijn bevestigd. We hebben hierbij gekozen voor peesdoek in een aluminium frame. Zo zijn de doeken gemakkelijk te verwijderen en kan er, na het jubileum, een nieuw doek in geplaatst worden.

De grootste blikvanger van het gebouw is de patio midden in het pand. De gigantische ruimte vol met ramen is drie verdiepingen hoog. En die hebben we natuurlijk benut met een flinke dosis folie-magie! De ramen van de eerste verdieping zijn namelijk 360 graden rond beplakt met een kleurverloop folie. In totaal ging het om 56 ramen, die moesten allemaal perfect opgemeten worden. Daarnaast zijn aan beide balkons een aantal banieren met opvallende beelden bevestigd. Omdat alle kantoren uitkijken op deze patio is dit kunstwerk voor iedereen goed zichtbaar.

Stefan Dessens, Projectmanager Signing, vertelt meer: ‘Niet alleen wij vonden dit een leuke klus om te realiseren, ook onze klant was zeer te spreken over het eindresultaat. De signing heeft het juiste effect gegeven om extra sfeer toe te voegen aan de aftrap van het 100 jarig bestaan.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden van signing in jouw kantoorpand? Neem contact op met een van onze accountmanagers. We schuiven graag bij je aan om de mogelijkheden te bespreken!