NVM | Open Huizen Dag

nvm case mediacenter

Deelnemende NVM-makelaars bepalen zelf welke acties zij ondernemen om de deelnemende woningen extra onder de aandacht te brengen, maar er zijn dus in heel Nederland communicatieproducten nodig!

Dat staat als een huis!

Om de communicatie rondom en tijdens deze dag efficiënt te laten verlopen hebben we het volgende ontwikkeld. De NVM leden kunnen via een webportal de benodigde communicatieproducten bestellen. Of ze nu corporate NVM-materialen nodig hebben of actiematige campagnemiddelen.

Alpha Bridge | Bridge Beter

Case bridge beter
Tevens is men online en offline vanuit een winkel actief met de verkoop van Bridge producten. De producten die mensen afnemen werden voorheen met acceptgiro betaald. Een grote wens was deze digitale bestellingen ook met een betaalmodule en iDeal te laten afrekenen. Hier kwam meer bij kijken dan alleen een technische koppeling, dus hebben we gelijk ook het bestelproces en de afhandeling geautomatiseerd.

Alpha bridge verzocht MediaCenter, in verband met de ‘doelgroep op leeftijd’, de menu-items en structuur van de oude website te behouden. Een wens die er toe heeft geleid dat we vooral de gebruiksvriendelijkheid en look-and-feel van de website hebben aangepakt. We zijn er in geslaagd de vorm en productie met verschillende tarieven goed zichtbaar te maken voor geregistreerde gebruikers.