Hago Nederland en Hogeschool Utrecht | Signing

De waswagens van Hogeschool Utrecht konden wel een nieuwe uitstraling gebruiken. Hago Nederland vroeg MediaCenter Rotterdam om als communicatiepartner aan te sluiten bij het maken en plaatsen van unieke signing.

Mall Of The Netherlands aspact 2

Mall Of The Netherlands | Signing

Medio maart 2021 werd in Leidschendam shoppingwalhalla Westfield Mall Of The Netherlands geopend. Het eerste imposante, high-end, luxury winkelcentrum van Nederland. Wij mochten voor diverse panden signing realiseren!

albron case mediacenter

Albron | Smakelijk drukwerk

Albron verzorgt het eten en drinken in alle Horeca en Retail Food outlets binnen Center Parcs in Nederland en België. Met smakelijk eten en drinken maken ze de vakantie van elke parkbezoeker tot een onvergetelijke belevenis.

nvm case mediacenter

NVM | Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de NVM haar landelijke Open Huizen Dag. Elke NVM-makelaar en huizenverkoper is vrij om deel te nemen aan de Open Huizen Dag. MediaCenter produceert het gepersonaliseerde drukwerk al jaren met plezier.

Case bridge beter

Alpha Bridge | Bridge Beter

Via Alpha Bridge wordt al jaren het Bridge Beter Magazine gemaakt dat interessante onderwerpen voor bridgers van elk niveau biedt. MediaCenter Rotterdam produceert dit magazine al jaren met veel plezier!

esa education kit

ESA | Kids Education Kit

Al jaren maakt ESA/ESTEC gebruik van Education Kits. Deze kits bestaan uit wetenschappelijke proefjes om kinderen kennis te laten maken met de ruimte en wetenschap. Hier mochten wij een nieuwe variant voor uitbrengen!