roffie voor website

Empower Results

Aon Nederland is toonaangevend verzekeraar in risicomanagement, employee benefits en (her)verzekeringen. Aon heeft maar één doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico’s en mensen. Dit doet Aon door kennis en data te delen, zodat klanten zich kunnen bezighouden met succesvol ondernemen. Bij Aon noemen ze dit Empower Results.

Aon heeft in Nederland 9 vestigingen met 1.750 medewerkers en maakt deel uit van Aon plc in Londen. Hiermee is Aon één van de grotere financiële dienstverleners ter wereld.

Efficiënte Oplossing

MediaCenter ontwikkelde samen met Aon Nederland een moderne efficiënte online bestelomgeving voor de visitekaartjes. De gebruikers kunnen zelf via deze web-omgeving kiezen uit een aantal vooraf gedefinieerde templates voor visitekaartjes. Na het invullen van  alle persoonlijke gegevens creëert het systeem een PDF ter goedkeuring, waarna men in de afreken- en bestelomgeving komt. De order wordt direct bij MediaCenter op de print-afdeling geproduceerd en vervolgens op het opgegeven adres afgeleverd.

Deze maatwerk oplossing van MediaCenter biedt Aon Nederland een efficiënte en zekere manier van werken. De huisstijl wordt bewaakt en het draagt bij aan professionele interne dienstverlening voor de medewerkers van Aon Nederland.

Marktteam

Wil je meer weten over dit project?
Onze marktexperts staan voor je klaar!

Deel deze case

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid