Alpha Bridge | Bridge Beter

Tevens is men online en offline vanuit een winkel actief met de verkoop van Bridge producten. De producten die mensen afnemen werden voorheen met acceptgiro betaald. Een grote wens was deze digitale bestellingen ook met een betaalmodule en iDeal te laten afrekenen. Hier kwam meer bij kijken dan alleen een technische koppeling, dus hebben we gelijk ook het bestelproces en de afhandeling geautomatiseerd.

Alpha bridge verzocht MediaCenter, in verband met de ‘doelgroep op leeftijd’, de menu-items en structuur van de oude website te behouden. Een wens die er toe heeft geleid dat we vooral de gebruiksvriendelijkheid en look-and-feel van de website hebben aangepakt. We zijn er in geslaagd de vorm en productie met verschillende tarieven goed zichtbaar te maken voor geregistreerde gebruikers.

Case bridge beter

Details

  • Focus op de doelgroep.
  • Volop gebruiksgemak.
  • Herkenning in huisstijl.

Een efficiënte oplossing

Alpha bridge is nu minder tijd kwijt met de verwerking van geldstromen en kan gerust zijn op vlekkeloze incassering van betalingen via de webshop. Ze zijn zelfs aan de slag gegaan met monitoring, oftewel men leert van de gegevens die via de website worden geregistreerd. Hierdoor worden promotie- en marketing-middelen voortaan efficiënter ingezet!