ESA | Kids Education Kit

Dat ruimtevaart organisatie ESA niet alleen op volwassenen gericht is blijkt wel uit de verschillende leermaterialen die ieder jaar wereldwijd worden verstuurd. Afgelopen jaar maakten we bijvoorbeeld een ‘Doe-boek’ met spelletjes, bouwplaten en stickers. Het is voor ESA erg belangrijk dat ook kinderen kennis maken met de ruimtevaart!

esa education kit

Details

  • Ontwikkeling.
  • Warehousing.
  • Distributie.

Speciale uitgave 'Space for Kids'

Er werd gekozen voor een Education Kit die geheel in het thema van ‘wetenschappelijke proefjes’ stond. Oftewel een productie waarbij we enerzijds rekening moesten houden met een duurzame verpakking, geschikt voor transport. En anderzijds de creatieve invulling van alle materialen voor de proefjes, zodat ieder kind een compleet pakket zou ontvangen.

Een uitdaging waarvoor we naast het unieke interieur van de ‘Kit’, ook het samenstellen van de inhoud en het verpakken volledig hebben gecoördineerd. De eerste pakketten zijn uitgestuurd naar verschillende scholen over de hele wereld en er zullen er nog vele volgen!

Niet alleen een creatieve en unieke productie, maar ook nog eens internationaal verzonden. Je krijgt gewoon zin om alles uit te testen!

ESA Case
ESA Case