roffie voor website2

Great Magazines for great companies!

MediaCenter heeft talloze fijne relaties waarvoor we met name produceren! Onze roots liggen niet voor niets in het drukwerk. Een mooi voorbeeld  hiervan is Uitgeverij Great Magazines, een enthousiast en groeiend bedrijf dat is gespecialiseerd in het uitgeven van kosteloze b2b-magazines.

Heeft een organisatie een nieuw pand of een jubileum, of wil men een corporate magazine laten drukken? Dan is Great Magazines de aangewezen partij om dit bedrijf in de spotlights te zetten.

Hoe gaan ze te werk? Great Magazines informeert de leveranciers en partners over het uit te geven magazine. Zij kunnen participeren door in de uitgave een advertentie of advertorial te plaatsen. Zodra er voldoende toezeggingen zijn van partners om het magazine te kunnen bekostigen, gaat de productie van start.

Het management van Great Magazines heeft tientallen jaren ervaring in het uitgeven van sponsored media. Wie een magazine op maat door Great Magazines laat maken, krijgt daar een professioneel communicatieteam voor terug dat van begin tot eind het magazine naar wens produceert. Vanuit MediaCenter verzorgen we deze productie door samen met het team van Great Magazines de juiste papierkeuze, oplage, het drukwerk, de afwerking en de planning door te nemen. Na productie zorgen we dat de levering van de magazines bij alle opdrachtgevers komt.

Marktteam

Wil je meer weten over dit project? Onze marktexperts staan voor je klaar!

Deel deze case

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid