roffie voor website

NESCAFÉ is een bekend merk met innovatieve koffieconcepten die het verrassend eenvoudig maken om uitzonderlijk lekker koffie te serveren.

EFFICIËNTE OPLOSSING

MediaCenter Rotterdam ontwikkelde voor Nestlé een online bestelportal. De bestellingen van diverse point-of-sale materialen worden vanuit ons warehouse verwerkt.

Gebruikers kunnen – online – eenvoudig promotiematerialen voor NESCAFÉ bestellen. De promotiematerialen zijn bedoeld ter ondersteuning van het productassortiment. De materialen variëren van posters en menukaarten tot porselein, alles wat men nodig heeft om de koffie in een horeca locatie tot zijn recht te laten komen. Met de barista-kit kunnen ook medewerkers op kantoor zelf latte art creaties maken.

De Nestlé webportal gebruikers krijgen per jaar een mediabudget. Tot dit bedrag kunnen ze vrij bestellingen plaatsen en krijgen deze kosteloos uitgeleverd. Komen ze hierboven, dan leidt ons systeem ze automatisch langs de betaalmodule: Snel, efficiënt en no-nonsense. Daarnaast hebben de accountmanagers nu de beschikking over vouchers, waarmee ze direct bij de klant een korting kunnen geven. Ze werken met een eigen kwartaal-budget waarmee ze producten kunnen weggeven.

Marktteam

Wil je meer weten over dit project? Onze marktexperts staan voor je klaar!

Deel deze case

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid