roffie voor website

Stel je studiepakket zelf samen!

Zoals we aangeven op onze website is het mogelijk om via onze Creatief Communiceren oplossing zelf je producten samen te stellen. We zijn er trots op dit voor de het ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland volledig uitgerold te hebben. In samenwerking zorgen we dat studenten de informatie over opleidingen gepersonaliseerd ontvangen!

Via de vernieuwde website van het ROC van Amsterdam en het ROC van Flevoland en Flevoland kunnen aspirant studenten informatie aanvragen over de 300 mbo-opleidingen.

De data voor deze aanvragen wordt twee keer per week van de beveiligde ROC server opgehaald. Het productieproces is door ons volledig geautomatiseerd, wat wil zeggen dat de opleidingsinformatie en persoonlijke informatie in een aantal te printen templates wordt verwerkt. Per aanvraag kan voor maximaal 3 opleidingen informatie worden aangevraagd. We sturen vervolgens een gepersonaliseerde brief, maximaal 3 gepersonaliseerde opleidings-leaflets en een gepersonaliseerd aanmeldingsformulier dat wordt geprint op voordrukken. Deze formulieren worden tezamen met de bijbehorende opleidingsgidsen verstuurd naar de student.

Het ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland verzorgen middelbaar beroeps-onderwijs op negen moderne mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Hilversum, Almere en Lelystad. Elk mbo-college heeft een eigen opleidingsaanbod en een aantal specialismen. De beroepspraktijk is zichtbaar en voelbaar op school. Het onderwijs op de mbo-colleges is kleinschalig georganiseerd, als student heb je voornamelijk te maken met de afdeling waar je opleiding onderdeel van is. Het ROC van Amsterdam kenmerkt zich bijvoorbeeld door kwalitatief hoogwaardig onderwijs met veel aandacht voor de individuele student. De opleidingen worden als Beroeps Opleidende Leerweg (BOL, voltijd) en/of als Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL, deeltijd) gegeven.

Wil je meer weten over deze ROC’s?
Ga dan naar https://www.rocva.nl of https://www.rocvanflevoland.nl

Marktteam

Wil je meer weten over dit project?
Onze marktexperts staan voor je klaar!

Deel deze case

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid