roffie voor website

MediaCenter Rotterdam zorgt dat Gemeente Waddinxveen efficiënter en voordeliger kan bestellen!

De gemeente Waddinxveen is gelegen in Zuid-Holland op de grens van stad en platteland en is volop in ontwikkeling. Qua hoofd-infrastructuur wordt de gemeente ontsloten door de A12 voor het wegvervoer, de Gouwe voor het vervoer over water en door middel van het spoor via de lijn Gouda – Alphen aan den Rijn. In deze gemeente wordt veel gebouwd: een nieuwe woonwijk voor circa 3.000 woningen, nieuwe voorzieningen en bedrijventerreinen. Ook op regionaal niveau timmert de gemeente Waddinxveen flink aan de weg. Zo is Waddinxveen actief betrokken bij de grootschalige Zuidplas ontwikkeling en het realiseren van een nieuwe wijk; Triangel. Tegelijkertijd heeft ook het bestaande gebied de volle aandacht, zodat de zo kenmerkende balans tussen stad en  land ook in de toekomst behouden blijft. Op een oppervlakte van 28 km2 wonen nu in de gemeente Waddinxveen ruim 25.000 inwoners. De ambtelijke organisatie bestaat uit 1 directie met 4 afdelingen en telt +/- 190 medewerkers. Voor meer informatie over deze gemeente verwijzen we naar de website http://www.waddinxveen.nl

EFFICIËNTE OPLOSSING

De gemeente Waddinxveen wil gaan werken volgens ‘Het Nieuwe Werken’. Medewerkers gaan daartoe zoveel mogelijk digitaal werken. Gemeente Waddinxveen wil zich richten op haar primaire taak en heeft daarom haar repro-activiteiten via een aanbesteding bij MediaCenter Rotterdam ondergebracht. Naast het inrichten van een communicatieportal, mbt het bestellen van communicatieproducten en huisstijl afroepen vanuit het MediaCenter warehouse, is men ook onze reprotool gaan gebruiken om de opgeheven reproafdeling te vervangen. Tevens verloopt hierdoor het order-en factureringsproces zoveel mogelijk digitaal. Door onze pro-actieve rol tijdens de looptijd van de overeenkomst kan Gemeente Waddinxveen naast kostenbesparing ook kwaliteitsverbetering realiseren. We maken templates van de communicatiemiddelen om de huisstijl bewaking in en via de portal te waarborgen. Dat is pas efficiënt werken!

Marktteam

Wil je meer weten over dit project? Onze marktexperts staan voor je klaar!

Deel deze case

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid