De wereld van mediaproducties is continu aan veranderingen onderhevig. Er ligt een grote uitdaging voor organisaties om snel en adequaat op deze ontwikkelingen in te spelen, bedreigingen om te zetten in kansen en concurrentie ver vooruit te blijven door met vernieuwende oplossingen te komen. Ook MediaCenter zorgt dat ze continu bezig is met vernieuwing.

Niet alleen investeren we continu in de allernieuwste technologieën voor ons machinepark. Ook de komst van digitale media biedt enorme kansen voor het ontwikkelen van vooruitstrevende producten en diensten waarmee we onze klanten nóg beter, sneller en effectiever van dienst kunnen zijn. Een greep uit onze vernieuwende producten:

Document Butler

Als antwoord op alle ontwikkelingen in de markt en de kansen die digitalisering met zich mee brengt, hebben we een tool ontwikkeld waarmee je communicatiemiddelen op maat kunt samenstellen en personaliseren.

Onze document butler is een gebruiksvriendelijke online applicatie waarmee je in een handomdraai prachtige artikelen, brochures en informatieboekjes kunt maken. De documenten zijn vierentwintig uur per dag digitaal beschikbaar en je kunt de door jou gefabriceerde communicatiemiddelen als PDF ontvangen óf laten drukken.

Digitale bestelomgeving

De wereld lijkt maar sneller en sneller te gaan en om als organisatie on top of the game te blijven is het belangrijk dat je hierin mee gaat. Er is grote behoefte om documenten sneller, flexibeler en transparanter en vanuit één bron the produceren. Daarom levert MediaCenter een digitale bestelomgeving waarin drukwerk vanuit een centrale repro eenvoudig en snel digitaal kan worden vervaardigd.

Productie on demand

Naast alle digitale ontwikkelingen, is er een toenemende behoefte aan fysiek drukwerk. Zo is er veel vraag naar productie on demand (POD); custom-made drukwerk dat volledig kan worden afgestemd op de wensen en behoeften van klanten en dat ook nog eens verregaand op de ontvanger is gepersonificeerd.

MediaCenter heeft volop geïnvesteerd in deze nieuwe technologie, zodat we onze relaties optimaal van dienst kunnen zijn bij oplossingen waarmee zij hun klanten zo persoonlijk mogelijk kunnen benaderen.

Door toepassing van inktjet technologie krijg je drukwerk in uitstekende kwaliteit, met een kortere doorlooptijd en volop mogelijkheden voor speciale afwerking. Daarnaast zorgt deze technologie voor een flinke kostenbesparing.

>> Lees hier onze blog over Productie on demand

Standhouder

Terwijl veel communicatie tegenwoordig digitaal plaatsvindt, zijn ook beurzen en tentoonstellingen nog een enorm effectief medium. Door hun populariteit blijkt dat er nog steeds behoefte is aan live elementen, omdat deze goede mogelijkheden bieden voor interactie met je (potentiële) klanten. MediaCenter kan je organisatie volledig ontzorgen met het hele proces van conceptontwikkeling en operationele uitvoering tot de daadwerkelijke invulling van een beurs of event. Ook de communicatie eromheen verzorgen we graag voor je.

>> Standhouders ontzorgd van A tot Z 

Ben jij ook benieuwd wat MediaCenter voor jouw business en resultaat kan betekenen? MediaCenter is gespecialiseerd in oplossingen voor online en offline communicatiecampagnes en strategieën. In een totaal traject van idee tot executie en evaluatie wordt gestreefd naar het optimale resultaat.Voor meer informatie vraag gratis onze quickscan aan via deze link of neem vrijblijvend contact op.