Komt dat zien: het MediaCenter team laat zich zien!

Wanneer je een bezoekje brengt aan MediaCenter staat of zit er altijd een vrolijk gezicht op je te wachten. Of je nu gewoon even op bezoek komt, een dagje flexwerkt of een workshop geeft in ‘De Zwaan’ of ‘Station Kapsalon’: onze dames van de receptie zorgen dat je binnen de kortste keren van alle gemakken voorzien bent!

Maar Nina en Linsey zijn veel meer dan alleen het gezicht en ontvangstcomité van MediaCenter. Deze dames krijgen namelijk alles geregeld. En naast hun receptiewerkzaamheden zijn zij ieder op hun eigen vlak actief binnen MediaCenter. Daarom stellen we deze #onspakkiean toppers graag nader aan je voor!

Nina team #onspakkiean

Nina staat voor rust en regelmaat

Onze financieel-administratief medewerkster Nina gaat het liefst iedere dag vroeg uit de veren om van de zingende merels te genieten. In haar bezigheden voor MediaCenter staat ze voor rust en regelmaat en is onnodig dubbel werk iets waar ze de kriebels van krijgt. Wanneer Nina je aan de receptie verwelkomt voelt het gelijk goed: die dame weet van aanpakken!

Wist je dat Nina het vrolijkst wordt van het goede nieuws over een betere wereld, vertrouwen en respect? Daar kunnen nog een hoop mensen iets van leren denken wij zo!


Linsey tovert die glimlach tevoorschijn!

Vrolijk, vriendelijk en keihard duimende om ooit die felbegeerde jackpot te winnen. Dat is onze financieel medewerkster Linsey! Zij verzorgt naast de receptie ook de verwerking van de in- en verkoopfacturen, betalingen, bankboekingen, crediteurenbeheer en een stukje debiteurenbeheer.

Linsey is net zo gek op de wekker als zij op spinnen is (niet dus), maar gaat wel heel graag op vakantie. Misschien ooit een reisje naar je geboortestad Chengdu in China? Wij horen je hakjes in elk geval nog graag een hele tijd door het pand klikken!

Linsey team

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de schakel die wij nog missen in ons team? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze teamleden. Voor de huidige vacatures klik je hier!


Doordat wij werken in gespecialiseerde marktteams, weten we precies wat er gaande is in jouw specifieke markt. Door de kennis en ervaring van onze teams kunnen we voor ieder klantsegment een nauwsluitende aanpak ontwikkelen. Zo halen we altijd meer resultaat uit strategieën, campagnes en oplossingen.

Voor meer resultaat uit je online én offline communicatie ben je bij MediaCenter dus op de juiste plek. Neem daarom snel contact op met het marktteam dat het beste bij jouw branche past, om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!


Finance & Retail

Onderwijs, zorg en overheid

Trading & Industry

Roffie ons pakkie-an_Tekengebied 1 kopie 2

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid