De kracht, effectiviteit én charme van Direct Mailing

Als organisatie heb je tegenwoordig de beschikking over veel informatie over je klanten. Door deze op de juiste manier te gebruiken, kun je je dienstverlening verbeteren, de relatie met je klanten versterken en meer resultaat uit je communicatie halen.

Je communicatie wordt pas écht effectief, door te zorgen voor een persoonlijke benadering. Een direct mailing is dé manier om je communicatie te personaliseren. Het is maatwerk waarbij je de boodschap afstemt op de wensen en behoeften van je klanten en prospects.

Een opvallende, gepersonaliseerde en effectieve direct mailing campagne is sneller opgezet dan je denkt. Ben jij ook benieuwd hoe je écht aandacht kan trekken en kunt opvallen met je direct mailing? Wij helpen je graag op weg.

Je wilt echt verrast worden!

Vul snel je gegevens in, dan gaan wij voor je aan de slag.
Houd je deurmat de komende dagen in de gaten.

  • Wij vragen je naam zodat we je persoonlijk kunnen aanspreken in het contact.

  • Wij maken er geen geheim van dat we discreet omgaan met jouw persoonsgegevens, je kunt in onze privacy verklaring lezen hoe wij dit doen.

Waarom Mediacenter Rotterdam?

Persoonlijk contact

met iemand die kennis heeft van uw branche

Kennis en ervaring

Allround expertise van on- en offline en alles er tussenin

Oplossingsgericht

We zoeken niet alleen altijd naar een oplossing, we vinden die ook

Wat vinden onze klanten van ons?

In Media Center Rotterdam vinden wij dé partner die ons maximaal ondersteunt op het gebied van drukwerk, online toepassingen en bestel- en voorraadbeheer. We ervaren een fijn serviceniveau. Een absolute pre is dat zij – doordat zij inmiddels zoveel kennis hebben van onze bedrijven – in staat zijn om ons positief en adequaat te adviseren over te behalen efficiency én ons daarnaast heel pragmatisch mee kunnen nemen in de toekomstige ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid