Metaalwinkel

SIGNING | METAALWINKEL

Opvallen doe je met signing aan de gevel!

De Metaalwinkel is al meer dan 50 jaar een begrip in Nederland. Zowel bedrijven als particulieren kunnen er terecht voor alle metalen en metaalbewerkingen. En vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar. Van staal en aluminium tot aan koper, messing en brons. Maar denk ook aan bouwsystemen, kunststof en rubber. Zelfs voor seriewerk, (industriële) projecten en productontwikkeling ben je bij de Metaalwinkel aan het juiste adres. Maar… signing is dan weer net niet hun ding, daarvoor klopten zij aan bij MediaCenter Rotterdam!

Nieuwe lichtreclame

Na een recente verhuizing miste er op het nieuwe pand van Metaalwinkel nog nieuwe lichtreclame. Het puntje op de i: natuurlijk helemaal in stijl van deze gigant in metaal. Na een bezoek op locatie en het opstellen van een passende offerte, welke uiteraard persoonlijk werd toegelicht en doorgesproken, zijn we met elkaar in zee gegaan. Een mooie lokale opdracht voor MediaCenter Rotterdam.

Ordermanager Stefan Dessens vertelt meer over de samenwerking met de Metaalwinkel: ‘Dit was één van mijn eerste grote opdrachten voor signing bij MediaCenter Rotterdam. Ik vond het een geweldige uitdaging om ook dit mooie bedrijf advies te geven over de uitstraling van het pand. Want naast een goede prijs is passend advies geven ook iets dat wij altijd doen en ook veel aandacht aan besteden.

Wij mogen dan misschien zeer tevreden zijn, nog veel belangrijker is dat onze klant de Metaalwinkel tevreden is. En dat was zeer zeker het geval! Ronald Boertje, Directie bij de Metaalwinkel, vertelde: 

‘De montage duurde ongeveer 2 dagen en was allemaal heel netjes geregeld. Daarnaast vond ik het super dat MediaCenter Rotterdam ons in het gehele proces goed heeft begeleid. Wij zijn heel tevreden met het verloop van de samenwerking en natuurlijk ook met de signing op ons nieuwe pand.

De klant was enthousiast en we mochten aan de slag met de realisatie van twee grote doosletterteksten van maar liefst 7 meter breed op de gevel van het nieuwe pand. Op twee zijden van het pand moest de tekst ‘Metaalwinkel’ worden geplaatst. Daarnaast was er ook behoefte aan een dooslettertekst van Dutch Innovation Systems.

Een mooie uitdaging

Het nieuwe pand is van de Metaalwinkel wordt aan een zijkant en de achterkant begrensd door een singel. Dit was ook precies de zijde waar de doosletterteksten geplaatst moesten worden. Een unieke situatie die de installatie in eerste instantie nog behoorlijk uitdagend maakte. Uiteindelijk zijn we met hoogwerkers aan de slag gegaan en dat was een indrukwekkend gezicht. Ook hierin hebben we onze klant van A tot Z ontzorgd. En het resultaat? Dat is niet te missen!

Tijd voor iets nieuws?

Is het ook voor jouw bedrijf tijd om op te vallen? Kies voor signing door MediaCenter Rotterdam! Gevelreclame, lichtreclame, narrowcasting, borden en nog veel meer. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers via info@mediacenterrotterdam.nl of kom eens langs voor een kop koffie aan de Metaalhof! We bekijken graag samen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Logo MediaCenter Rotterdam