roffie voor website3

Design & DTP

In je hoofd heb je een duidelijk beeld van hoe jullie campagne eruit moet komen te zien. Je mag het natuurlijk kant en klaar bij ons aanleveren, maar onze DTP-specialisten ontwerpen het ook met veel plezier voor je. Het grote voordeel is natuurlijk de absolute zekerheid dat het ook vervaardigd kan worden en de huisstijl bewaakt wordt.

Wij ontwerpen met plezier je brochures, visitekaartje, personeelsbladen, jaarverslagen of geven invulling aan bestaande marketingmaterialen binnen bestaande richtlijnen. Op dit moment ontwerpen we onder andere voor Lotto, Eneco, Zadkine College, Hago Zorg en Albron én we gaan uiteraard ook met veel plezier voor jullie aan de slag.

MediaCenter, jouw partner op het gebied van (grafi)mediaproductie.

Bij MediaCenter zitten alle specialisten die betrokken zijn bij de realisatie van jullie (grafi)mediaproductie onder één dak, letterlijk en figuurlijk. Van ontwerp tot realisatie, onze medewerkers kunnen door de korte lijnen intern snel schakelen. Dat heeft voor jou als voordeel dat onze doorlooptijden snel zijn en ook last-minute wijzigingen vaak nog doorgevoerd kunnen worden.  Een strakke deadline is voor ons dan ook geen enkel punt. Oftewel wij zijn jouw ideale partner!

Branchegespecialiseerde relatiemanagers, dat praat wel zo makkelijk

Met jouw (grafi)mediaproducties wil je jouw klanten zo goed mogelijk bereiken. Voor ieder segment klanten is er een andere communicatiestrategie. Het maakt een groot verschil of je doelgroep zich in de Finance, Retail, Onderwijs of Handel bevindt. Het is dan ook belangrijk dat je (grafi)mediaproducten hierop afgestemd is. Alles voor een maximaal bereik. Bij MediaCenter werken niet alleen ontwerpspecialisten, onze relatiemanagers hebben zich ook gespecialiseerd in een specifieke sector. We werken in drie gespecialiseerde teams:

Finance & Retail

Onderwijs, Zorg & Onderwijs

Trading & Industry

Hierdoor weten we wat er speelt in jouw branche en op welke wijze je met jouw (grafi)mediaproducties, meer resultaat kunt behalen. Dat praat niet alleen gemakkelijk, maar zorgt ervoor dat jij zeker bent van een maximaal resultaat.

Lees hier meer over onze mogelijkheden op het gebied van promotiematerialen

roffie voor website4