Design & DTP

Breng je boodschap in beeld

Je wilt opvallen, je wilt je onderscheiden en je wilt impact maken. Dat begrijpen wij als geen ander. Een sterk merk heeft aan een half woord genoeg. Maar naast wát je zegt, is hoe je het zegt minstens zo belangrijk. Of het nu gaat om visitekaartjes, brochures, flyers, personeelsbladen, jaarverslagen, een opfrisser of complete make-over van je huidige marketing- en communicatiemiddelen… MediaCenter zorgt voor een sterk visueel ontwerp dat spreekt voor jouw merk.

Onze grafisch designers en DTP-specialisten gieten jouw boodschap op een professionele wijze, met veel passie en plezier in een visueel ontwerp. We zorgen dat jouw creatieve concepten in een handomdraai klaar zijn voor publicatie. En uiteraard verzorgen we ook het print- en drukwerk  voor je.

Wij ontwerpen met plezier je brochures, visitekaartje, personeelsbladen, jaarverslagen of geven invulling aan bestaande marketingmaterialen binnen bestaande richtlijnen. Zo hebben we onze creatieve skills al ingezet voor onder andere Lotto, Eneco, Zadkine College, Hago Zorg en Albron én we gaan uiteraard ook met veel plezier voor jou aan de slag.


Onze marktteams staan altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden met je te bespreken. Neem daarom snel contact op met het marktteam dat het beste bij jouw branche past!

Finance & Retail

Onderwijs, zorg en overheid

Trading & Industry

roffie voor website4

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid