Wij regelen het voor je!

In deze uitzonderlijke periode beleven webshops een hoogtepunt. Gemiddeld maken webshops deze periode namelijk 70% meer omzet! En jij kunt daar als organisatie op inspelen.

Start bijvoorbeeld een pakkende actie waarbij de klant zich kan aanmelden voor een mooie korting, een cadeautje bij reservering of gratis bezorgen bij bestelling in je nieuwe webshop. Die wij natuurlijk ook graag voor je realiseren!

  • Landings-/actiepagina.
  • Mini-webshop.
  • Couponsite met reserveringsmodule.
  • E-mailmarketing.

MediaCenter Rotterdam zorgt er met alle plezier voor dat jij binnen een week jouw nieuwe landingspagina of mini-webshop kunt lanceren!

Ja, dat wil ik!
online webshop

Webshop in jouw eigen stijl

Naast een gave en gelikte landingspagina kunnen we ook een mooie mini-webshop voor je klaarzetten. Zo kun jij binnen een week je producten ook online verkopen!

En dat is niet alleen nu onmisbaar in je onderneming. Want ook nu de 1,5 meter economie het nieuwe normaal is, is het een slimme zet om je offline producten, en waar mogelijk zelfs diensten, online aan te bieden.

Bovendien kun je online veel meer mensen bereiken door een goed vindbare website of webshop in te richten voor zoekmachines en op vergelijkingswebsites. Bij MediaCenter Rotterdam leveren we altijd een goed vindbare, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop op. Geheel uitgevoerd in jouw huisstijl natuurlijk!

webshop online

Service naar je klant

Een online reserveringssysteem maakt het vele malen handiger om de veiligheid en bezetting binnen jouw bedrijf in te regelen. Niet alleen weet je zo goed waar je aan toe bent qua gasten in je lunchroom, restaurant of B&B, ook voor jouw kapsalon of schoonheidssalon is een reserveringssysteem van grote waarde!

De gast of klant weet zo precies wanneer jij ruimte hebt en kan in een handomdraai tijd en plaats reserveren. Zo grijpt niemand mis! Jij niet, maar vooral de gast of klant niet. Een mooie en in deze tijd eigenlijk zelfs onmisbare tool om efficiënt en veilig te kunnen werken.

Vraag hier meer informatie aan!
reservering online

Cadeaubon of cheque uitgeven?

Laat je niet afschrikken door online. De online wereld is namelijk een hele mooie aanvulling op je offline business! Zo kun je cadeaubonnen, dinercheques en coupons alsnog online verspreiden via onze interactieve landingspagina’s. Na bestellen en afrekenen ontvangt de klant de bon automatisch in zijn of haar mailbox.

Daarnaast kun je bij MediaCenter Rotterdam gebruik maken van de unieke mogelijkheid om jouw cadeaubonnen, cheques of coupons ook nog eens gepersonaliseerd aan je klant te sturen. Of wat dacht je van een leuk kaartje met ‘Bedankt voor je bestelling! Tot snel!’.

Ook is het mogelijk om een online reserveringsmodule voor bijvoorbeeld het afhalen van producten in te bouwen!

cadeaubon

Blijf in contact met je klant

Het is deze periode heel makkelijk om het contact met je klant te verliezen. Al helemaal wanneer je een fysiek product of dienst aan te bieden hebt en je business op het moment misschien wel helemaal stil ligt.

Maar eigenlijk is er geen beter moment dan nu om het contact met je klant te versterken en weer even echt die verbinding met hen aan te gaan! Naast het versturen van een direct mail of mooie brochure is er ook een hoop winst te behalen door middel van e-mailmarketing.

Onze professionals richten in een handomdraai een overzichtelijk systeem voor je in zodat jij mooie aanbiedingen, gave acties of gewoon even een persoonlijk berichtje met je klanten en relaties kunt delen!

Daar wil ik meer over weten!
binnen een week online

Wil je weten wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Vraag het onze professionals!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.