Communicatie met effect

Jouw boodschap moet impact maken. En niet zo’n beetje ook! Om het maximale resultaat te behalen kies je marketingmaterialen waarmee je je bereik vergroot en je boodschap helder en effectief kunt overbrengen.

Wij helpen je graag de beste keuze te maken, we zeggen niet voor niets: ‘Jouw resultaat, ons pakkie-an!’

In onze webshop kun je direct promotionele artikelen selecteren, personaliseren en bestellen. Kijk eens rond of neem contact op met één van onze collega’s!

Door naar de webshop

Zet je merk in de spotlight

MediaCenter Rotterdam is je gespecialiseerde partner in het ontwikkelen en drukken van marketingmaterialen. Van brochures, naamdragers en point of sale-materiaal tot posters, banners en gepersonaliseerde signing.

Wist je eigenlijk dat printproducten ook steeds vaker digitaal worden gebruikt?

Denk aan digitale (reclame)folders, brochures en nieuwsbrieven. Wij zorgen dat jij jouw offline materialen ook simpel en snel online kunt inzetten.

Of stel hier je eigen items samen

Promotionele artikelen

Promo Pakkers zoals pennen, notitieboekjes en mokken – maar ook moderne varianten zoals gepersonaliseerde robots en online kraskaarten – worden ingezet om sterke merken te realiseren.

Wij selecteren graag passende Promo Pakkers om jouw communicatie te versterken. Deze kun je ook gemakkelijk bestellen via een eigen brandportal. Dit is ook de plek waar je simpel en snel promotiematerialen zoals posters, borden en specials voor je winkelinrichting kunt bestellen.

Alles om jouw merk in de spotlight te zetten!

Ga naar de webshop!

Wil je weten wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Vraag het onze professionals!

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.