Hoe werkt dat precies?

MediaCenter Rotterdam is expert in communiceren, gepersonaliseerd en effectief. Dankzij het gebruik van de modernste technieken en software kunnen wij al jouw ideeën werkelijkheid maken.

Vanuit onze gepersonaliseerde bestelportals, die wij door onze mooie partnership met Marvia kunnen leveren, bestel jij als klant heel gemakkelijk alle communicatiemiddelen die je nodig denkt te hebben om jouw boodschap over te brengen.

Onze gepersonaliseerde bestelportals hebben een drieledige functie:

 1. Het creëren van lokaal relevant, on-brand marketingmateriaal.
 2. Opslag van je digitale merkbestanden.
 3. Het vastleggen en delen van je merk- en huisstijlrichtlijnen.

Wel zo handig!

Vraag direct meer informatie aan!
Online mediacenter

Efficiënt en effectief communiceren

Is het marketingteam wekelijks veel uren kwijt door repetitief werk? Dat kan anders! Automatiseren en centraal toegankelijke branded content zorgen dat er meer tijd over blijft voor zaken die echt belangrijk zijn.

Doordat wij werken met de nieuwste software maximaliseert merkconsistentie, creëren we een heldere workflow en besparen we op de lange termijn kosten voor je door operationele marketingtaken te automatiseren. Zo wordt repetitief werk dus direct uit het takenpakket van jouw marketingteam gesneden en blijft er meer ruimte over voor creativiteit.

Wij hebben alle expertise in huis. En als we jouw vraag niet 100% kunnen beantwoorden halen we er een partner bij die ons verder kan helpen. Alles zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en alleen maar hoeft uit te kijken naar het resultaat. Dat doen we natuurlijk zonder gigantische prijzen, maar mét gigantische service. Precies zoals je van ons gewend bent!

online mediacenter

Veilig met data

MediaCenter Rotterdam is ervaren in het verwerken van adresbestanden. Wij zijn ISO-gecertificeerd en gaan veilig en discreet met adresdata om. Deze data wordt gecontroleerd, bewerkt en samengevoegd met de ontwerpen, brieven of documenten. Zulke gevoelige informatie verwerken wij uitsluitend onder de geldende strikte ISO- en AVG-regelgeving en wordt na behandeling verwijderd uit onze systemen.

Wist je dat wij met data cleansing technieken controleren en corrigeren om zo de kwaliteit van de productie en verzending te optimaliseren? Denk aan simpele zaken als hoofdlettergebruik of het controleren van de juiste adresgegevens.

Lees meer

Altijd persoonlijk communiceren

Denk bijvoorbeeld eens aan Direct Mailings. Wij realiseren de personalisatie van naam- en adresgegevens en aanhef, maar kunnen zelfs kleurenfoto’s en hele tekstblokken personaliseren en afwisselen. Zo is iedere mailing compleet afgestemd op de specifieke ontvanger.

Maar we personaliseren nog veel meer dan alleen Direct Mailings. Zo gaan wij ook aan de slag met handboeken, gebruiksaanwijzingen, syllabi en cursusmateriaal. Deze kunnen stuk voor stuk afgestemd worden op de gebruiker, de cursist of specifieke machine. We stemmen de inhoud af op elk individu, printen de naam van de gebruiker mee, personaliseren binders en tabbladen en zorgen dat elke map uniek maatwerk is.

Het resultaat? Zichtbaar meer aandacht in jouw persoonlijke communicatie en merkbaar meer toegevoegde waarde. Hoe persoonlijker je communicatie, hoe effectiever het resultaat!

Integratie realisatie

Naast professionals in personaliseren zijn we ook gespecialiseerd in het maken van integraties met andere softwarepakketten. Inmiddels hebben we al tientallen koppelingen mogen maken. Vaak zijn dit integraties met inkoop- en bestelsystemen en onze productiestraat. Dit doen we via onze handige bestelportals.

Wij kunnen, zonder tussenkomst van onnodige menselijke schakels en dus zonder vertragingen, al je communicatiemiddelen produceren of uit voorraad leveren. Hierdoor ontstaat er dus een zeer efficiënte workflow. Bij afwijkingen wordt dit direct gesignaleerd door de software en wordt jouw persoonlijke projectmanager geïnformeerd zodat deze opdrachten, soms na overleg, alsnog tijdig in productie genomen worden.

Vanuit deze geautomatiseerde productieomgeving is het ook mogelijk om productie- en managementrapportages uit te draaien!

Online mediacenter

Ieder project zijn eigen aanpak

MediaCenter Rotterdam beschikt over een flexibele artikeldatabase en API-koppelingen om op een veilige manier opdrachten te kunnen ontvangen en verwerken. De interface kent een vaste data uitwisseling waardoor nieuwe organisaties hier snel op kunnen aansluiten. Maar wanneer maatwerk nodig is om de integratie te realiseren is dat ook geen enkel probleem. Onze IT-toppers staan altijd paraat om dit naar jouw wens aan te passen.

 • Brandportals & bestelportals.
 • Databeheer & personalisatie.
 • Integratie & API-koppelingen.
 • Websites & landingspagina’s.
 • Online campagnes.
 • Online kraskaarten.
 • Emailmarketing & Direct Mails.
 • Digitale uitgaves (magazine, brochures etcetera0.
 • Websites & landingpagina’s.
 • Cursusmaterialen, handboeken & syllabi.
 • Gebruiksaanwijzingen & informatiemateriaal.
 • Verpakkingsmaterialen & etiketten.

En nog veel meer…

Ja, ik wil advies!
marketing automatiseringen

Wij denken met je mee!

In het hedendaagse systeemlandschap is integreren essentieel. Iedere integratie start bij ons als een project en wordt met de specialisten besproken. Heb je ideeën over integraties die je eens vrijblijvend met ons zou willen bespreken?

Neem dan vooral contact op, wij denken graag met je mee!

Contactformulier

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.