Boost je interieur

Het interieur van jouw pand is één van de eerste indrukken die een (potentiële) klant van het bedrijf krijgt. Dan wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten en iedereen die jouw locatie bezoekt een goed gevoel geven. Wel zo prettig!

Wij regelen alles in jouw eigen herkenbare stijl, want signing draagt bij aan de zichtbaarheid van het merk! We hebben het dan over bijvoorbeeld narrowcasting middels schermen, te plaatsen bewegwijzering, decoratie, scheidingswanden, kantoorbordjes en bestickering. Maar er is nog veel meer mogelijk, daarvoor schuiven we graag bij je aan tafel!

Maak een afspraak

Knal met het exterieur

Wij koppelen de unieke identiteit van jouw bedrijf aan het exterieur van het pand. Dit doen we met veel plezier omdat exterieur signing het grote verschil kan maken in de herkenbaarheid en zichtbaarheid van het merk. Denk bijvoorbeeld aan gevelreclame zoals doosletters of banners.

Ons team houdt hierbij ook rekening met het aanvragen van vergunningen, evt. hoogwerkers, het type verlichting en de invloed hiervan op de omgeving. Op deze manier bieden wij volledige service om nog beter en sneller voor jou te organiseren en realiseren!

Ik wil meer weten

Maak impact op de beurs

Op de beurs wil je indruk met je stand. Of het nu om een grote of kleine oppervlakte gaat, dit is je kans om jouw merk weer eens even vol in de spotlight te zetten! Ook daar helpen wij helpen je graag bij.

  • Wat is het doel van jouw stand op de beurs?
  • Welke boodschap wordt er gecommuniceerd tijdens de beurs?
  • Welke opbrengst wordt verwacht na de beurs?

Aan de hand van deze vragen en meer selecteren we een aantal producten zoals het triablock, bannerbow of vliegende kubussen bijvoorbeeld. Wij stellen voor en jij mag kiezen waar we mee aan slag aan!

Help mij verder

Met signing zorg je dat alle aandacht op jouw merk, boodschap of product is gevestigd. Bij MediaCenter zijn we daar groot fan van en daarom doen we dat ook met alle plezier voor je.

Wil je weten wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Vraag het onze professionals!

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.