Marketing made easy!

Bedrijven, organisaties en instellingen zijn over het algemeen veel tijd kwijt aan het ontwikkelen en uniform maken van communicatiemiddelen zoals posters, banners, brochures, social media posts, direct mailings en meer. Dat kan anders!

Bij MediaCenter Rotterdam bieden we een innovatieve oplossing aan waarmee je moeiteloos unieke en gepersonaliseerde communicatiemiddelen kunt selecteren, bestellen én op diverse locaties of direct bij de doelgroep kunt afleveren.

Wil jij jouw bedrijfscommunicatie naar een hoger level tillen? Begin bij de basis!

Ja, dit wil ik!
Marvia bestelportal marketing tool

Custom made bestelportal

Voor meer consistentie in al je communicatiemiddelen. In onze geavanceerde bestelportals heb je namelijk volledige controle over al je marketing- en communicatiematerialen. Of je nu visitekaartjes, flyers, posters, banners, social media posts, gepersonaliseerde producten of interactieve advertentiebanners nodig hebt, ons platform biedt een eenvoudige en intuïtieve interface waarmee je moeiteloos kunt navigeren en de gewenste items snel kunt vinden en realiseren.

 • Bespaar tijd, energie en kosten
 • Meer uniformiteit in al je communicatie
 • Gemakkelijk ontwerpen, bestellen en orders volgen
 • Marketingmiddelen met een paar klikken bestellen.
Download ons whitepaper
Marvia bestelportal marketing tool

Toekomstbestendig partnership

Deze bestelportals realiseren wij niet alleen. Dat doen wij in samenwerking met onze zeer gewaardeerde partner Marvia!

Marvia is een ‘Local Marketing Automation platform’. Het biedt bedrijven wereldwijd een gepersonaliseerde bestelportal aan om lokale marketingactiviteiten effectief te kunnen beheren. In deze op maat gemaakte omgeving vind je onder andere een huisstijlhandboek, een beeldbank en verschillende templates waarmee gebruikers, zoals winkeliers en franchisenemers, content kunnen creëren die past bij hun specifieke locatie en huisstijl.

Marvia x MediaCenter Rotterdam

En dat is nog maar het begin. Denk ook aan koppelingen met social media-kanalen, een contentkalender en tools voor lokale direct marketing. Daarnaast is er ook altijd ruimte voor maatwerk opdrachten via de optie Creative Request.

Middels het platform kun je bijvoorbeeld ook al je social media-posts plannen, adverteren en folders verspreiden binnen specifieke postcodegebieden.

Dankzij onze verregaande samenwerking met Marvia kun je er op rekenen dat jouw opdrachten binnen de kortste keren geregeld zijn. Wanneer jij op ‘Bestellen’ klikt gaan onze printers hier in Rotterdam direct voor je aan het werk!

Vertel mij meer
Marvia bestelportal marketing tool

Gemakkelijk je bedrijf in de spotlight

De bestelportal is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Je kunt je eigen ontwerpen uploaden of kiezen uit een uitgebreide bibliotheek met professionele sjablonen. Pas communicatiemiddelen aan met je eigen logo, afbeeldingen en tekst, en creëer zo een consistente en herkenbare merkidentiteit.

Dit totaalpakket bespaart o.a. bedrijven met meerdere vestigingen veel tijd en kosten. De investering levert op de lange termijn alleen maar voordelen op voor je bedrijf!

Een korte rondleiding vind je in de video hiernaast maar uiteraard komen we ook heel graag bij jou locatie een persoonlijke demo geven!

Maak een afspraak

Ben jij klaar om aan de slag te gaan?

Onze projectmanagers denken graag met je mee in welke middelen je daadwerkelijk nodig hebt om de doelgroep te bereiken. Afhankelijk van de wensen die je hebt selecteren we onze producten voor je en passen deze geheel naar wens aan, altijd conform de stijl van jouw organisatie!

 • Brandportals & bestelportals.
 • Databeheer & personalisatie.
 • Integratie & API-koppelingen.
 • Websites & landingspagina’s.
 • Online campagnes.
 • Online kraskaarten.
 • Emailmarketing.
 • Digitale uitgaves (magazine, brochures etcetera).

Wij zorgen er met alle plezier voor dat jij jouw marketingmiddelen simpel, snel en zonder zorgen kunt realiseren. Zodat jij kunt doen waar je het allerbeste in bent: jouw product of dienst verkopen. Neem gerust contact met ons op.

 

 

Contactformulier

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.