Ga voor de WOW-factor!

Onze studio zit vol met creatieve koppen die graag met jou meedenken bij het realiseren van effectieve totaalcommunicatie. Dat betekent dat al jouw communicatie tot in de puntjes wordt verzorgd en er echt aan alles is gedacht.

Van het ondersteunen van startende ondernemers tot het uitrollen en bewaken van de huisstijl van verschillende gevestigde merken. De designers van Studio MediaCenter zijn van alle markten thuis en dankzij hun brede ervaring en netwerk in de grafische branche, ook nog eens volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo creëren wij keer op keer die echte WOW-factor!

Lees meer
wow studio

Welke WOW past bij jou?

De WOW-factor is voor ieder bedrijf verschillend. De een zoekt het in drukwerk, de ander in creatieve campagnes. Bij Studio MediaCenter zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat is ons pakkie-an!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het ontwerp en de opmaak van fysiek promotiemateriaal, online beelden of periodieken als magazines, personeelsbladen, nieuwsbrieven, jaarrapporten en kranten? Doordat wij alle facetten van het proces tot uiting onder één paraplu beheren, kunnen we voor jou écht effectieve totaalcommunicatie realiseren. Van ontwerp tot aflevering, offline en online, bij MediaCenter Rotterdam nemen we je die zorgen uit handen.

WOW Studio

Alles in jouw stijl

Behoefte aan een creatief concept? Een make-over van je huisstijl, of de lancering van een nieuw product? Studio MediaCenter kan elk idee vertalen naar een pakkend beeld.

Maar ook wanneer jouw online campagnes sprekende, effectieve beelden nodig hebben staan wij voor je klaar. Websitebanners, social media posts en e-mailcampagnes. Noem maar op!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande button.

Ja, dat wil ik!
StudioWOW

Wil je weten wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Vraag het onze professionals!

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.