Maak gebruik van de ruimte

Loopt je zolder, schuur of kantoor over van alle items die in je webshop verkrijgbaar zijn? Of weet je niet goed hoe je warehousing aan moet pakken voor alle promotionele producten van het bedrijf? Het warehouse van MediaCenter Rotterdam zet de deuren wagenwijd voor je open! In ons ruime warehouse hebben we meer dan genoeg plaats voor jouw voorraad en zorgen we er met alle plezier voor dat jouw voorraadbeheer en distributie vlekkeloos verlopen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Stuur ons een berichtje!
Warehousing

Volop logistieke mogelijkheden

Aan grote mediaproducties zitten behoorlijke logistieke uitdagingen. Zo kun je te maken hebben met verschillende doelgroepen binnen één campagne, denk bijvoorbeeld aan filialen met allen een eigen adres, of een B2C-campagne waarbij je iedereen vanuit zijn eigen woonplaats wil aanspreken. Daar weten wij wel raad mee!

Bij MediaCenter Rotterdam weten we precies hoe de logistiek rondom warehousing en grote mediaproducties met verschillende doelgroepen het meest effectief ingericht kan worden. In samenwerking met distributeurs als DHL, PostNL, Roteb, Fedex en eigen koeriers ligt het maximale resultaat binnen handbereik.

En we doen meer dan enkel goederen opslaan, inpakken en verzenden. Wij zijn er ook voor alle print-, ontwerp- en handwerkzaamheden. Goodiebags samenstellen, posters kokeren, promotiepakketten gereedmaken, zichtzendingen samenstellen, marketingartikelen ontwerpen of folders printen bijvoorbeeld.

Wij doen het allemaal onder ons eigen dak voor klanten zoals o.a. Albron, Eneco, Flamco, Kindergarden, Nationale Nederlanden en Sportfondsen. We maken ook graag plaats voor jou!

Warehousing

Wij regelen het!

✅ In- en opslag goederen
✅ Orderpicking
✅ Verpakken en verzenden
✅ Retouren logistiek
✅ Value added services
✅ Productfotografie
✅ ERP softwaresysteem
✅ Koppeling met webshops

Of het nu gaat om E-fulfilment, brandportals, webshops of Printing On Demand. Bij MediaCenter Rotterdam bevindt alle expertise en ervaring zich onder één dak en wordt effectief en snel geschakeld tussen de diverse productieprocessen en de afdeling warehousing. Flexibiliteit en snelheid staan bij ons centraal. Vraag gerust meer informatie bij ons aan!

Ja, dat wil ik!
Warehousing

Je voorraad voor elkaar

Een goed voorraadbeheer is een must voor iedere webshop, winkel of bedrijf. Immers wil je geen ‘Nee’ verkopen naar klanten doordat een product niet meer op voorraad is, bijvoorbeeld omdat je bent vergeten bij te bestellen bij de leverancier.

Dit is vanaf nu verleden tijd! Wij houden jouw voorraad nauwlettend in de gaten. Je krijgt automatisch bericht als een product onder de minimumgrens komt waardoor je altijd voldoende tijd hebt om de voorraad aan te vullen. En verzorgen wij voor jou ook de inkoop? Dan heb je helemaal geen omkijken naar de voorraadstand. Dit proces verloopt dan automatisch op basis van gemaakte afspraken. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee!

 

Bel mij terug
Warehousing

Wil je weten wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Vraag het onze professionals!

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.