Skip to main content

Totaalcommunicatie

voor échte connectie met je klant.

Effectief communiceren willen we allemaal! Of het nu gaat om online of offline campagnes, MediaCenter Rotterdam doet het voor je. Het complete plaatje, mét impact. We zeggen dan ook niet voor niets: ‘Jouw resultaat, ons pakkie-an!’

Jarenlange ervaring, up-to-date kennis en een groot netwerk aan specialisten zorgen ervoor dat wij keer op keer hoogwaardige producten leveren. Of het nu gaat om grafische producties, promotionele artikelen, signing & lichtreclame, design en digitale oplossingen: hier krijg je altijd waar voor je geld.

Volop logistieke mogelijkheden!

In het warehouse van MediaCenter Rotterdam heb je talloze opties om voorraad op te slaan en op afroep te verzenden of af te halen. Dat beperkt zich niet tot papier alleen, maar is ook mogelijk voor bijvoorbeeld promotiemateriaal of complete beursinrichtingen.

Daar lees je hier meer over!

Wij helpen je graag!

Van digitaal drukwerk tot promotionele artikelen, van complete standbouw tot gepersonaliseerde bestelportals inclusief warehousing. Je vindt het allemaal onder het dak van MediaCenter Rotterdam!

Wil je weten wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Vraag het onze professionals!

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid