Skip to main content

Dit zijn we

Communicatieprofessionals

met een flinke dosis werkplezier en meedenkend vermogen.

Wij zijn Projectbureau MediaCenter Rotterdam en bij ons draait alles om effectief communiceren. Offline en online, mét impact.

We zeggen dan ook niet voor niets: ‘Jouw resultaat, ons pakkie-an!’

Die mooie belofte kunnen we natuurlijk niet maken zonder ons team. Daarom stellen we die knappe koppen graag even aan je voor!

Ben jij klaar voor de WOW-factor?

Van digitaal drukwerk tot promotionele artikelen, van complete standbouw tot gepersonaliseerde bestelportals inclusief warehousing. Je vindt het allemaal onder het dak van MediaCenter Rotterdam!

Wil je weten wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Vraag het onze professionals!

Contactformulier

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid
Als MediaCenter Rotterdam nemen we het Coronavirus zeer serieus en maken we ons zorgen om het welzijn van ons allemaal. Daarbij groeit ook het besef dat het nemen van (soms drastische) maatregelen echt wel nodig is. We zien daarnaast ook het saamhorigheidsgevoel groeien en dat is fijn, dit moeten we samen doen!

Omdat wij graag ons steentje bijdragen, zijn we het initiatief #ditdoenwesamen gestart en hebben in 24 uur tijd deze webshop geopend om je te ondersteunen met nuttige communicatieproducten. Het produceren van communicatiemiddelen is namelijk onze expertise. Daarmee kunnen we Nederland helpen, dat is “onspakkie-an!”.

Klik hier om direct naar de webshop te gaan.