Drukwerk

Drukwerk moet staan als een huis. Het moet jouw boodschap helder, effectief en duidelijk overbrengen en je bereik vergroten voor een maximaal resultaat.

Wij, van MediaCenter, zijn drukwerkexpert. Wij realiseren al jouw drukwerkwensen. Kleine oplage, snelle levertijd? Alles is mogelijk.. sterker nog, wij denken (pro)actief met je mee en zorgen ervoor dat jij meer resultaat haalt uit jouw drukwerk. Als ervaren communicatieproducent kunnen we snel schakelen tussen verschillende productiemethodes en digitale technieken zoals Inkjet, HP Indigo, Lase. Wij hebben alle expertise onder één dak (vormgeving, drukken, printen, plotten en nabewerking). Daarmee zijn we overal in het proces flexibel.

Dit realiseren we graag voor jou:

Uitstekende kwaliteit drukwerk

We kennen het klappen van de zweep als het om drukwerk gaat. Last minute wijzigingen zijn ons niet vreemd en we denken graag met u mee. Bijvoorbeeld over afwerking of papierkeuze. Soms zorgt een wijziging in de oplage er bijvoorbeeld voor dat we beter digitaal kunnen drukken dan offset drukken. Als ervaren drukwerkexpert kunnen we snel schakelen tussen verschillende productiemethodes, vanzelfsprekend hanteren we voor alle productiemethoden dezelfde kwaliteitsniveaus.

Branchegespecialiseerde relatiemanagers, dat praat wel zo makkelijk

Met jouw drukwerk wil je jouw klanten zo goed mogelijk bereiken. Voor ieder segment klanten is er een andere communicatiestrategie. Het maakt een groot verschil of je doelgroep zich in de Finance, Retail, Onderwijs, of Handel bevindt. Het is dan ook belangrijk dat je al drukwerk hierop afgestemd is. Alles voor maximaal bereik. Bij MediaCenter zijn we niet alleen drukwerkexperts; onze relatiemanagers hebben zich ook gespecialiseerd in een specifieke sector. We werken in drie gespecialiseerde teams:

Finance & Retail

Onderwijs, Zorg & Onderwijs

Trading & Industry

Hierdoor weten we wat er speelt in jouw branche en op welke wijze je met drukwerk meer resultaat uit je drukwerk kunt halen. Dat praat niet alleen gemakkelijk het zorgt er ook voor dat jij zeker bent van een optimaal resultaat.

Lees verder over onze mogelijkheden op het gebied van DTP & design

roffie voor website3

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid