Drukwerk

Drukwerk moet staan als een huis. Het moet jouw boodschap helder, effectief en duidelijk overbrengen en je bereik vergroten voor een maximaal resultaat. Wij, van MediaCenter, zijn drukwerkexpert. Wij realiseren al jouw drukwerkwensen. Sterker nog, wij denken (pro)actief met je mee en zorgen ervoor dat jij meer resultaat haalt uit jouw drukwerk. Als ervaren communicatieproducent kunnen we snel schakelen tussen verschillende productiemethodes. Wij hebben alle expertise onder één dak (vormgeving, drukken, printen, plotten en nabewerking). Daarmee zijn we overal in het proces flexibel.

Dit realiseren we graag voor jou:

Uitstekende kwaliteit drukwerk

We kennen het klappen van de zweep als het om drukwerk gaat. Last minute wijzigingen zijn ons niet vreemd en we denken graag met u mee. Bijvoorbeeld over afwerking of papierkeuze. Soms zorgt een wijziging in de oplage er bijvoorbeeld voor dat we beter digitaal kunnen drukken dan offset drukken. Als ervaren drukwerkexpert kunnen we snel schakelen tussen verschillende productiemethodes, vanzelfsprekend hanteren we voor alle productiemethoden dezelfde kwaliteitsniveaus.

Branchegespecialiseerde relatiemanagers, dat praat wel zo makkelijk

Met jouw drukwerk wil je jouw klanten zo goed mogelijk bereiken. Voor ieder segment klanten is er een andere communicatiestrategie. Het maakt een groot verschil of je doelgroep zich in de Finance, Retail, Onderwijs, of Handel bevindt. Het is dan ook belangrijk dat je al drukwerk hierop afgestemd is. Alles voor maximaal bereik. Bij MediaCenter zijn we niet alleen drukwerkexperts; onze relatiemanagers hebben zich ook gespecialiseerd in een specifieke sector. We werken in drie gespecialiseerde teams:

Hierdoor weten we wat er speelt in jouw branche en op welke wijze je met drukwerk meer resultaat uit je drukwerk kunt halen. Dat praat niet alleen gemakkelijk het zorgt er ook voor dat jij zeker bent van een optimaal resultaat.

Meer dan alleen drukwerk

Wil jij je boodschap niet alleen via drukwerk bij je doelgroep over brengen? Ook dan ben je bij MediaCenter aan het juiste adres. Wij verzorgen voor onze relaties ook websites, webportals, social media- en i-beaconcampagnes. Alle experts zitten bij ons onder een dak, korte lijnen en snel schakelen is voor ons dus geen enkel probleem

Drukwerk, voor méér resultaat uit je klant!

MediaCenter is jouw drukwerkexpert in Rotterdam. We realiseren al jouw drukwerkwensen. Van brochures, flyers, jaarverslagen, in- en outdoorsigning,. Haal meer resultaat uit jouw klant.