Eneco eMobility

SIGNING | ENECO EMOBILITY

Eneco eMobility verhuist binnen Rotterdam en wij kleden het pand aan.

Ons communicatiehart gaat sneller kloppen van mooie signing opdrachten, al helemaal als we van A tot Z onze tanden er in kunnen zetten. Dit keer mochten we aan de slag met het inrichten van twee verdiepingen voor Eneco eMobility. In deze case vertellen we je daar graag meer over!

Wanneer je op zoek bent naar groene stroom voor een elektrische auto ben je bij Eneco eMobility aan het juiste adres. Zij bieden namelijk diverse duurzame laadoplossingen voor consumenten aan. En sinds kort zijn zij ook gevestigd met een kantoor in Rotterdam. Wij werden gevraagd om mee te denken over de aankleding van dit nieuwe pand. Een mooie uitdaging voor Team Signing.

 

Van behang naar het totale plan

In eerste instantie was de vraag of wij iets konden betekenen voor de aankleding van de ruimte in de vorm van full-color behang. Toen het gesprek verder vorderde kwamen er steeds meer ideeën op tafel. Al snel bleek dat Eneco eMobility een totale uitstraling zocht. Op ons advies zijn zij in gesprek gegaan met een ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in het vormgeven van ruimtes en samen hebben we het project voortgezet.

Binnen een week lagen er prachtige tekeningen op tafel en konden we aan de slag met uitwerken van de signing in dit ontwerp. Omdat het ging om een open ruimte van twee verdiepingen, waren de meeste scheidingswanden opgetrokken uit glas. Voor enige privacy hebben we veel gebruik gemaakt van diverse soorten folie.

Het resultaat

  • Bij de entree plaatsten we een grote lichtreclame tegen de wand. Geproduceerd met een doorgestoken logo. Dit is een techniek waarbij het acrylaat logo doorgestoken is in de achtergrond en van binnenuit verlicht wordt.
  • Een aantal vergaderruimtes zijn voorzien van folie voor een verbetering van de privacy. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een transparante folie met een hoogte van iets meer dan 1 meter. Het middelste deel van de folie is wit-dekkend en naar de boven- en onderzijde loopt de folie uit naar glashelder. Aan de buitenzijde is ter decoratie een wit logo van 2 meter aangebracht.
  • Diverse ruimtes die meer privacy nodig hadden, zijn voorzien van semi transparante folie met het uiterlijk van geweven stof.
  • In de kantoorruimtes hebben we een luxe behang van het merk Vescom aangebracht.
  • In de relax-ruimte wilde de klant nog iets speciaals hebben. We hebben hier een muurvullend full-color behang geplaatst met een plantenprint.
  • In de twee toilet-groepen hebben we de bestaande Trespa deuren beplakt met een geprinte folie en beschermingslaminaat, pictogrammen en diverse teksten.
  • De garderobekast hebben we voorzien van verschillende folie logo’s waarbij onderscheid is gemaakt tussen rokers en niet rokers om zo te voorkomen dat de geur op de kleding over gebracht kan worden. De achterzijde van de kast hebben we voorzien van een vlakvullende full-color folie afbeelding.
  • Op elke verdieping is tevens een behang met een full-color beeld van ca. 18 meter lang en 2,70 meter hoog aangebracht als eyecatcher.
  • Tot slot zijn er markeringsstrepen op de vloer aangebracht om hoogte verschillen aan te tonen bij diverse tredes.

 

Bas Visser, projectleider Signing, zegt hierover:

“Het project van Eneco eMobility bestond uit een totaalpakket waar we de klant van begin tot einde in mee konden nemen. Van het geven van advies tot het realiseren van een prachtige ruimte vol met signing items. Ook dit was weer een mooie klus!”

Alles is mogelijk!

En wil je meer weten over de mogelijkheden van signing voor jouw locatie? Neem contact op met een van onze collega’s. We schuiven graag bij je aan om de mogelijkheden te bespreken.

Logo MediaCenter Rotterdam