Marktteam Finance & Retail

Marktteam Finance & Retail richt zich volledig op het realiseren van pakkende en efficiënte communicatie voor haar klanten. Op het juiste moment, via het juiste kanaal de klant laten opvallen om zo haar boodschap over te brengen en interactie met de doelgroep aan te gaan. Dat is wat telt voor marktteam Finance & Retail.


Creatief | Efficiënt | Persoonlijk | Resultaatgericht


Persoonlijke aandacht is voor dit marktteam heel belangrijk, langdurige partnerships zijn het doel om zo gezamenlijk het verschil te maken. Sportieveling Jilles heeft veel kennis van drukwerk en beleeft er plezier aan de verschillende mogelijkheden voor klanten tot in detail uit te zoeken. Jilles blijft ook altijd het overzicht houden en fietst zelfs graag een bokje om wanneer samples of kleine opdracht dezelfde dag nog geleverd moeten worden. Persoonlijker wordt het bijna niet!

Altijd een passende oplossing

Marktteam Finance & Retail krijgt van klanten zelfs wel eens te horen dat het net lijkt alsof zij onderdeel zijn van het team. Een gaaf compliment, zo vindt ook regeltante Cecilia. Klanten vertrouwen vaak blind op haar creatieve ideeën en uitwerkingen van mailings en concepten. Ook creatieveling Iris zorgt ervoor dat ‘het gewoon geregeld wordt’. Met haar kennis en ervaring het gebied van geschenken, premiums en campagnes weet ze precies hoe unieke, gepersonaliseerde producten extra merk- en attentiewaarde kunnen realiseren. Het samenstellen van bijpassende actiepakketten, zoeken naar geschikte materialen voor elke gelegenheid en creatieve en efficiënte verpakkingen is teamplayer Sven op het lijf geschreven. Voor actiepakketten en passende POS-materialen ben je bij hem aan het juiste adres!

Een zeer divers marktteam waarin iedereen zijn of haar eigen plekje bestiert en alle ideeën en oplossingen samenkomen om het beste resultaat voor de klant te realiseren!

Toch niet het marktteam dat het beste bij jouw onderneming past? Ontdek dan snel meer over marktteam Trading & Industry of marktteam Onderwijs, Zorg en Overheid!

We stellen natuurlijk ook graag het MediaCenter management aan je voor.

 

Iris Bezemer

Sales Consultant

e-mail telefoon mobiel

Jilles Koopmans

Relatiemanager

e-mail telefoon mobiel linkedin

Cecilia van der Linden

Relatiemanager

e-mail telefoon mobiel linkedin

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid