Pakkers promotioneel

De Promo Pakkers van MediaCenter zorgen voor merkversterking, herkenning en een waardevolle relatie met de klant. Deze promotionele items kunnen we namelijk volledig gepersonaliseerd leveren en dus altijd aan laten sluiten bij je boodschap van het moment. Het beursseizoen staat weer voor de deur. En dan wil je klikken met je (potentiële) klant als nooit tevoren!
Natuurlijk heb je een mooie selectie giveaways zoals pennen, tasjes en flyers samengesteld. Maar het mooiste is natuurlijk wanneer je een beursbezoeker een incentive kunt geven waar zij echt iets aan hebben. Daarom hebben we een selectie Promo Pakkers met power voor je!

Powerbanks

Of we het nu leuk vinden of niet, men kan tegenwoordig niet meer zonder smartphone. En dus al helemaal niet zonder een lege batterij! Ben jij degene die het gebrek aan smartphone-power wegneemt? Dan heb je een fan voor het leven!

Bakkie Fles Power PakkersDrinkfles

Waterflessen zijn nog steeds één van de meest geliefde incentives. Je draagt bij aan een gezonde levensstijl en geeft je merk meer zichtbaarheid wanneer je een toffe fles weet samen te stellen. De creatieve koppen bij MediaCenter denken met alle plezier mee over een passende waterfles voor jouw merk!

Koffiebeker

Een handige koffiebeker voor onderweg, op vakantie of tijdens meetings… Wie wil dat nu niet?! Kies je voor een duurzaam geproduceerde drinkbeker? Dan laat je ook meteen nog eens zien hoe milieuvriendelijk jouw organisatie is ingesteld. Win-win!

Smartphonehouder

Telefoons en verkeer gaan niet samen, daar worden gelukkig ook steeds meer regels voor opgesteld. Daarom zijn smartphonehouders ook een onwijs handige en effectieve incentive. Je zorgt er voor dat de telefoon op bijvoorbeeld de fiets of in de auto alsnog gebruikt kan worden, maar dan op een veilige manier!

ParapluParaplu power pakkers

We hebben dan mooie zonnige dagen gehad, het najaar komt er toch echt aan! En dat betekent in ons kikkerlandje veelal regen, regen en nog eens regen. Maar om nou constant met een paraplu door het leven te gaan, dat doen we niet zo snel. Maar wel wanneer het een handige, draagbare en windbestendige variant voorzien van een toffe slogan is natuurlijk!
Met deze items ga je het hart van de beursbezoeker en (potentiele) klant zonder twijfel veroveren. Jij zorgt er namelijk voor dat zij direct een oplossing in handen hebben voor een nog niet ontstaan probleem. Maar wanneer zij dan zonder power komen te zitten… Ben jij de eerste die ze er bij pakken. Pak aan die Promo Pakkers!

Ga naar de webshop.

Wil je op de hoogte blijven en meer van dit soort inspiratie ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse inspiratiemails door hieronder je e-mailadres achter te laten.