Hago Nederland

SIGNING | HOGESCHOOL UTRECHT

Unieke waswagens voor Hago Nederland en Hogeschool Utrecht

Autobelettering, spandoeken, raamfolie of verlichte logo’s aan de buitenkant van een kantoorgebouw. Allemaal voorbeelden van signing die je kunt gebruiken om jouw huisstijl door te voeren in alle uitingen van je bedrijf. MediaCenter Rotterdam kan het allemaal en doet dit ook regelmatig voor klanten zoals Eneco, KLM en Food&I . Deze keer lichten we graag een mooi project uit dat wij voor Hago Nederland facilitaire dienstverlening en Hogeschool Utrecht mochten uitvoeren.

Toen Hogeschool Utrecht zes nieuwe waswagens aanschafte voor de locaties, vonden zij dat deze wel een beetje jus konden gebruiken. De aluminium karren worden gebruikt door de schoonmaakspecialist Hago en zijn vooral heel handig bij het legen van de prullenbakken en het schoonmaken van alle sanitaire plekken. Dat mocht best een beetje opgeleukt worden!

Signing op deze waswagens is een manier bij uitstek om te laten zien wat zij als facilitair bedrijf doen en hun aanwezigheid in het gebouw te tonen. Op deze manier is het dus eigenlijk een rolbaar visitekaartje!

John Boere, accountmanager binnendienst bij MediaCenter Rotterdam: “Wij werken al een aantal jaar samen met Hago Nederland. Het is leuk om te zien dat zij ons altijd weten te vinden voor mooie projecten. Zo ook voor de signing van deze waswagens. De designer van Hago maakte zelf het concept en wij deden de volledige coördinatie, productie, montage en de oplevering.”

7
3

Van inmeten tot oplevering

Waar begin je zo’n project? Uiteraard met een bezoek aan de locatie. Onze ‘Chef Signing‘ Bas Visser stapte in de auto om de waswagens eigenhandig op te meten. Zo’n waswagen is namelijk niet perfect recht-toe-recht-aan. Hieruit maakten we een tekening die Hago als basis kon gebruiken om een ontwerp te maken. Eenmaal ontworpen kon de productie beginnen! In samenspraak met de opdrachtgever kozen we voor stickers van Avery Dennison MPI, 1105 printfolie met mat laminaat. Het klinkt niet heel sexy maar het is wel precies wat het is. Dit materiaal is goed afneembaar en bestand tegen water en vuil.

Ook de uiteindelijke oplevering en het plakken van de stickers lag in onze handen. Dit soort stickers plakken kan namelijk nog best een uitdaging zijn en moet met vaste hand gedaan worden. Die zorgen nemen we dus graag voor de klant uit handen!

Kan het interieur van jouw organisatie of items op locatie ook een unieke touch gebruiken? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers via info@mediacenterrotterdam.nl of kom een keer langs voor een kop koffie aan de Metaalhof! We bekijken graag samen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Logo MediaCenter Rotterdam