Wil je jouw onderneming op een interactieve manier in de kijker(t) zetten? Wij zetten jouw PDF’s in een handomdraai om naar een interactieve mobiele presentatie. Zo heb je altijd een presentatie van jouw zaken op zak!

Stel je voor: je staat op locatie en vertelt enthousiast over een nieuw project. Je zoekt in je tas naar de flyer en komt het verfrommelde papiertje tegen. Dat wil je natuurlijk niet laten zien. Hoe fijn als je dan gewoon je telefoon uit je zak kunt pakken en vol trots het project kunt presenteren. Een klik op de button en klaar ben je!

Ben je benieuwd hoe dat er dan uit ziet? Ter inspiratie hebben we onze eigen website voor je tot een interactieve presentatie gevormd. Dat zie je hier!

Vraag een gratis offerte aan

Jouw bedrijf ook in de kijkert zetten? Dat kan natuurlijk! Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan bij onze marktteams!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de diverse branches waar MediaCenter werkzaam is? Kom dan iedere maand weer even terug voor verse inspiratie op de website. Natuurlijk kun je je ook hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief. Laat je e-mailadres achter en dan weet je direct wanneer er weer nieuwe inspiratie voor je klaar staat!