Steeds meer onderwijsinstellingen hebben met dalende cijfers te maken als het gaat om het aantal studenten. Waar potentiële studenten vroeger nog uit eigen beweging naar je toe kwamen, is het tegenwoordig bijna vechten voor een volle klas. En dat is ook niet gek, de vergrijzing slaat toe. Maar hoe kun je in deze tijd toch nieuwe studenten aantrekken en huidige studenten aan je binden?

Om antwoord te geven op deze vragen geven wij donderdag 16 mei een verse MediaCenter inspiratiesessie met dit keer als onderwerk: ‘De student als klant, marktdenken in het onderwijs.’

Samen met een aantal professionals uit het onderwijs, online marketing, loyalty marketing en branding hebben we een inspirerend en leerzaam programma samengesteld. Alles om jou aan het denken te zetten en je mee te nemen door studentenwerving anno 2020.

Hoog tijd om vooruit te kijken

Je kunt niet meer achterblijven, de daling in studenten is hardnekkig en houdt volgens de Rijksoverheid zeer waarschijnlijk aan tot 2028. Deze daling is niet gelijkmatig over ons land verdeeld, regionaal zijn er grote verschillen te zien. En precies daarom is het ook zo belangrijk je op de juiste doelgroep te richten en met een open blik vooruit te kijken.

We geven je graag handvaten, tips en inzichten om het ‘onderwijsdenken’ van jouw organisatie om te zetten naar ‘marktdenken’. Je student benaderen als klant in deze markt, dat is waar het allemaal om draait en waar je op de lange (en korte) termijn resultaat mee gaat behalen.

  • Wanneer?          Donderdag 16 mei 2019.
  • Waar?                  MediaCenter Rotterdam.
  • Hoe laat?            15:30 – 17:00u.
  • Prijs?                    Helemaal gratis!

En… ben je er bij?

Wil jij er 16 mei bij zijn? Claim dan snel je plekje via deze link. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zorg er dus voor dat je niet misgrijpt!

Ben je al nieuwsgierig naar het programma? Dat lichten we graag nog even voor je uit!

Student als klant programma

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven en meer inspiratie ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse inspiratiemails door hieronder je e-mailadres achter te laten. Toets na het typen op enter of klik op ‘Gereed’ om af te ronden.