Interactieve
presentaties

VAN PRUTPRESENTATIE
NAAR POWERPITCH

Weg met die saaie PowerPoints!

Je kent ze wel hè? Die goede oude PowerPoint-presentaties. Maar hoe goed zijn zij nu echt? Want de meeste PowerPoint-presentaties die even snel worden gemaakt, breken succes eerder af dan dat ze er aan bij dragen. En dat kan anders!

We zien het nog dagelijks gebeuren…

 1. Overbelasting met tekst: Te veel tekst op de dia’s waardoor ze druk en overweldigend zijn en de ontvanger moeite heeft om te luisteren en de informatie te verwerken.
 2. Slecht ontwerp: Een saaie of onprofessionele opmaak met verkeerde kleuren, onleesbare lettertypen en inconsistente lay-out werkt afleidend en zorgt dat de aandacht vermindert.
 3. Gebrek aan focus: Een onduidelijke boodschap of te veel onderwerpen brengen het publiek in verwarring brengen en daar gaat de impact van je presentatie…
 4. Te veel data en complexe grafieken: Overmatige hoeveelheden data of ingewikkelde grafieken zijn vaak een belemmering om de belangrijkste punten te begrijpen.
 5. Onvoldoende betrokkenheid: Een eenzijdige presentatie zonder interactie zorgt voor verveling en desinteresse veroorzaken.

Issues die je als professional uiteraard wilt vermijden. En toch worden presentaties als dit nog dagelijks gegeven.

Grijp de aandacht

Om indruk te kunnen maken met een PowerPoint-presentatie wil je je als bedrijf richten op de boodschap, de impact. Beknopte teksten, een visueel aantrekkelijk ontwerp, een duidelijke boodschap en zeer begrijpelijke data om de aandacht van de ontvanger te grijpen en niet meer los te laten.

 • Dynamisch & boeiend presenteren
 • Effectieve boodschapoverdracht
 • Essentieel voor het succes van sales

Want interactieve presentaties boosten de betrokkenheid voor de volle 100%. En dat is wat je wilt. Niet meer en niet minder: PowerPoint-presentaties die kloppen en impact maken.

Hoe pak je dat aan?

Het antwoord op die vraag is volgens ons heel simpel: schakel PowerPoint-professionals in! Zoals de creatieve koppen in Studio MediaCenter.

Wij zetten jouw PowerPoint-presentaties om in presentaties de impact maken! Klik op de button en ontvang een realtime update van een basic PowerPoint-presentatie.

 • Aandacht voor jouw huisstijl
 • Met oog voor details
 • Meer interactie door de gehele presentatie.

Ben jij klaar om interactief te presenteren?

Studio MediaCenter zorgt voor een aantrekkelijke, aansprekende en effectieve presentatie zodat jij kunt doen waar je het allerbeste in bent: jouw product of dienst verkopen. Neem gerust contact met ons op.

Logo MediaCenter Rotterdam