Joulz

SIGNING | JOULZ

Moeiteloos klanten binnenhalen met een impactvolle beursstand.

Op de beursvloer wil je indruk maken met je stand. Het is de uitgelezen kans om jouw merk vol in de kijker te zetten bij klanten en relaties. Maar hoe realiseer je nu een beursstand die ook echt effect heeft en impact maakt? Wij helpen je er graag bij, zoals we ook al jaren mogen doen voor o.a. Joulz. We vertellen je er graag meer over!

Joulz is voormalig onderdeel van de regionale netbeheerder en richt zich op energie-infrastructuur. Onder andere met laadpalen voor bedrijven. Ze klopten aan bij MediaCenter Rotterdam omdat ze een stand hadden gereserveerd op een beurs. Het team van Joulz had echter nog geen idee hoe zij dit aan moesten pakken. Als jarenlange klant van MediaCenter Rotterdam vroegen zij ons hierin mee te denken.

Het resultaat

Voordat we met een beursproject aan de slag gaan, starten we altijd met een intakegesprek. Zo kunnen we volop vragen stellen om te achterhalen wat de wensen van de klant zijn. De stand werd ongeveer vijf bij vijf meter groot en daarom vergde het zeker enige creativiteit om de beursstand optimaal en effectief in te richten.

Alle wensen en ideeën vormden uiteindelijk een zeer aansprekende beursstand, volledig in stijl van Joulz. De wensen van Joulz om een plek te creëren waar zij bezoekers konden ontvangen zijn gerealiseerd met diverse onderdelen:

  • Een beeldscherm om informatie te tonen
  • Een toffe eyecatcher boven de stand, met het doel om bezoekers naar de stand te trekken
  • Een gezellige ruimte om bezoekers te ontvangen voor koffie en om een praatje te maken.


Als extra aandachtstrekker hebben we gebruikgemaakt van een grote aluminium lichtbak voorzien van een lichtdoorlatend full-color doek waardoor een extra dimensie aan de stand werd toegevoegd. Door de lichtbak naar voren te plaatsen, ontstond er ruimte om een pantry te realiseren. De wanden zijn opgebouwd met aluminium frames, bespannen met full-color doeken. Het meubilair in het interieur zijn gehuurd bij een verhuurbedrijf, gespecialiseerd in beursstands.

Joulz kreeg de smaak te pakken

Ook het jaar erna mochten we weer aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe beursstand voor Joulz. Deze keer uitgebreid met een bar zodat bezoekers een drankje konden drinken. In combinatie met de verlichte kubus die boven de stand zweefde, was dit een enorme trekpleister. En dankzij de kubus was de stand ook van een afstand goed te vinden.

En ook in 2023 werd de Joulz stand weer volledig in stijl aangekleed door ons team!

2021
2022
2023

Jouw beursstand aankleden?

Of het nu om een grote of kleine oppervlakte gaat, wij zorgen dat jouw vierkante meters optimaal worden ingericht. Plus: we nemen het ontwerp en de gehele realisatie op locatie volledig uit handen. Zo ga jij met een gerust gevoel naar de beurs en kun je je volledig richten op de bezoekers.

Dus sta je binnenkort op een beurs en kun je nog wel wat hulp gebruiken? Wij denken graag met je mee. Neem contact op met een van onze accountmanagers of kom een keer langs bij ons op locatie voor een kop koffie. We bekijken graag samen alle mogelijkheden!

Logo MediaCenter Rotterdam